Münir Özkul yaşamını yitirdi

GÜNDEM 05.01.2018 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1519+ kez okundu.
 

Münir Özkul yaşamını yitirdi

Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, bu sabah Beyoğlu'ndaki evinde yaşama veda etti. 93 yaşında yaşamını yitiren usta oyuncunun haberi alan yakınları ve sanatçı dostları eve geldi. Mahmut Hoca” ve “Yaşar Usta” gibi Türk sinemasının unutulmaz karakterleriyle özdeşleşen, özel ve devlet tiyatrolarında birçok önemli oyunda sahneye çıkan, devlet sanatçısı unvanlı Münir Özkul, İstanbul'daki evinde 93 yaşında yaşamını yitirdi. Münir Özkul, 2003 yılından bu yana Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ve demans hastalığı ile mücadele ediyordu. Usta sanatçı Münir Özkul'un acı haberinin ardından renkli kişiliği ile tanınan mimar ve gazeteci 97 yaşındaki Aydın Boysan da  yaşında organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, bu sabah Beyoğlu'ndaki evinde yaşama veda etti. 93 yaşında yaşamını yitiren usta oyuncunun haberi alan yakınları ve sanatçı dostları eve geldi.

Mahmut Hoca” ve “Yaşar Usta” gibi Türk sinemasının unutulmaz karakterleriyle özdeşleşen, özel ve devlet tiyatrolarında birçok önemli oyunda sahneye çıkan, devlet sanatçısı unvanlı Münir Özkul, İstanbul'daki evinde 93 yaşında yaşamını yitirdi. Münir Özkul, 2003 yılından bu yana Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ve demans hastalığı ile mücadele ediyordu. Usta sanatçı Münir Özkul'un acı haberinin ardından renkli kişiliği ile tanınan mimar ve gazeteci 97 yaşındaki Aydın Boysan da  yaşında organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.