GELİRİ ÇOCUK KANSER DERNEĞİNE GİDECEK

06.01.2018 - 07:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2296+ kez okundu.
 

GELİRİ ÇOCUK KANSER DERNEĞİNE GİDECEK

    Türkiye’nin caz müzikte ki önemli seslerinden ve ülkemizin uluslararası arenada ki başarılı temsilcilerinden olan Selen Beytekin, 12 Ocak Cuma günü saat 19:45’de Gündoğdu Art Galeri’de sanatseverlerle buluşacak. Gündoğdu Vakfı Çevre ve Toplum yararına düzenlenen bu konserden elde edeceği geliri Adana Çocuk Kanser Derneğine bağışlayacağı belirtildi.  Kültür ve sanat etkinliklerinin her zaman destekçisi olan Gündoğdu Vakfı’nın katkılarıyla Gündoğdu Sanat’ın beşincisi ve I.Sezon Finalinin gerçekleştirileceği sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Selen Beytekin kimdir? Mimar, Mühendis ve Matematikçi. 8 yaşında piyano eğitimine başlayıp Türkiye’nin en önemli müzisyenleriyle çalışmış. Yeteneği sayesinde piyanist Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olmuş. 11 yıldır sahnede olan Selen Beytekin, Türkiye’nin en iyi müzisyenleriyle çalışma imkânı bulmuş. Aynı zamanda inşaat mühendisi ve mimar. Matematik astronomi ve psikoloji çalışıyor. Yakında Amerika’ya gidip big band yapmayı planlıyor  

 

 

Türkiye’nin caz müzikte ki önemli seslerinden ve ülkemizin uluslararası arenada ki başarılı temsilcilerinden olan Selen Beytekin, 12 Ocak Cuma günü saat 19:45’de Gündoğdu Art Galeri’de sanatseverlerle buluşacak. Gündoğdu Vakfı Çevre ve Toplum yararına düzenlenen bu konserden elde edeceği geliri Adana Çocuk Kanser Derneğine bağışlayacağı belirtildi.  Kültür ve sanat etkinliklerinin her zaman destekçisi olan Gündoğdu Vakfı’nın katkılarıyla Gündoğdu Sanat’ın beşincisi ve I.Sezon Finalinin gerçekleştirileceği sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Selen Beytekin kimdir?
Mimar, Mühendis ve Matematikçi. 8 yaşında piyano eğitimine başlayıp Türkiye’nin en önemli müzisyenleriyle çalışmış. Yeteneği sayesinde piyanist Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olmuş. 11 yıldır sahnede olan Selen Beytekin, Türkiye’nin en iyi müzisyenleriyle çalışma imkânı bulmuş. Aynı zamanda inşaat mühendisi ve mimar. Matematik astronomi ve psikoloji çalışıyor. Yakında Amerika’ya gidip big band yapmayı planlıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.