“En büyük fuar Adana’da”

GÜNDEM 07.01.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2125+ kez okundu.
 

“En büyük fuar Adana’da”

Çukurova 11'inci Kitap Fuarı, kapılarını açtığı ilk gün itibariyle ziyaretçi akınına uğradı.  303 YAYINEVİ 500 YAZAR  Geçtiğimiz yıl fuarı 265 bin okur ziyaret etti. Türkiye Yayıncılar Birliği öncülüğünde ÇUFAŞ Fuarcılık AŞ., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 303 yayınevi ile sivil toplum kuruluşunun katılımı, 80 kültürel etkinlik ve 500 yazarın buluşacağı fuar 14 Ocak'a kadar devam edecek.  “BÜYÜK BAŞARI KORUNMALIDIR” TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, 2023 hedeflerine ulaşmak için okuma alışkanlığının daha da geliştirilmesi gerektiğini vurgularken, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk “Türkiye'deki yayıncılık, 2 milyar 126 milyon dolar büyüklüğüyle dünyada 11. sırada yer almaktadır. Bu büyük başarıdır ve mutlaka korunmalıdır” dedi.  300 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana'nın artık fuarlar kenti haline geldiğini  kaydederek, “Adana'da yazar ve katılımcı sayısı bakımından en büyük kitap fuarı gerçekleştiriliyor” diye konuştu. Cumartesi günü açılan kitap fuarı hem açıldığı gün, hem de dün ziyaretçi akınına uğradı. Açılış saatleri itibariyle fuar girişinde uzun kuyruklar oluştu. Ziyaretçi sayısının son güne kadar 300 bini bulması bekleniyor. [16:52, 7.1.2018] I Ziya: 

Çukurova 11'inci Kitap Fuarı, kapılarını açtığı ilk gün itibariyle ziyaretçi akınına uğradı. 

303 YAYINEVİ 500 YAZAR 
Geçtiğimiz yıl fuarı 265 bin okur ziyaret etti. Türkiye Yayıncılar Birliği öncülüğünde ÇUFAŞ Fuarcılık AŞ., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 303 yayınevi ile sivil toplum kuruluşunun katılımı, 80 kültürel etkinlik ve 500 yazarın buluşacağı fuar 14 Ocak'a kadar devam edecek. 
“BÜYÜK BAŞARI KORUNMALIDIR”
TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, 2023 hedeflerine ulaşmak için okuma alışkanlığının daha da geliştirilmesi gerektiğini vurgularken, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk “Türkiye'deki yayıncılık, 2 milyar 126 milyon dolar büyüklüğüyle dünyada 11. sırada yer almaktadır. Bu büyük başarıdır ve mutlaka korunmalıdır” dedi. 
300 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana'nın artık fuarlar kenti haline geldiğini  kaydederek, “Adana'da yazar ve katılımcı sayısı bakımından en büyük kitap fuarı gerçekleştiriliyor” diye konuştu. Cumartesi günü açılan kitap fuarı hem açıldığı gün, hem de dün ziyaretçi akınına uğradı. Açılış saatleri itibariyle fuar girişinde uzun kuyruklar oluştu. Ziyaretçi sayısının son güne kadar 300 bini bulması bekleniyor.
[16:52, 7.1.2018] I Ziya: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.