Eğlence Zili Park Adana’da çalıyor

19.01.2018 - 10:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2186+ kez okundu.
 

Eğlence Zili Park Adana’da çalıyor

  Adana ve Çukurova’nın buluşma noktası olan  Park Adana AVM, yarıyıl tatilinde de bir birinden eğitici ve eğlence dolu içeriklerle planlanmış etkinlik serileriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Tatil boyunca her gün ilgi çekici etkinliklere ev sahipliği yapacak Park Adana AVM’de gerçekleştirilecek olan atölyeler ve gösteriler, çocukları sadece eğlendirmekle kalmayacak; eğitici ve öğretici aktivitelerle minikler, kaliteli zaman geçirmenin de keyfine varacak. Çocukların olağanüstü hayal güçlerini el becerileriyle destekleyecek olan “Kapla Etkinliği” yaşıtlarıyla birlikte doyasıya eğlenme fırsatı sunacak. Kapla Etkinliği Park Adana AVM’de 9 gün boyunca 20-28 Ocak tarihleri arasında  14.00 – 19.00 saatlerinde düzenlenecek. Sömestir süresince çocukları her gün keyifli etkinliklerle misafir edecek olan Park Adana’da sanatsal aktivitelere de yer verilecek. 29-30 Ocak tarihinde 14.00 ve 17.00 saatlerinde iki seansta “3 küçük sevimli palyaço tiyatrosu” ile minikler dijital dünyanın oyunlarından sıyrılıp sosyalleşip sanatla buluşacaklar. Özel konseptlerle derlenmiş renkli atölyelere de ev sahipliği yapacak Park Adana AVM’de 31 Ocak -1 Şubat tarihlerinde  “Dans ve Ritim Atölyesi” 14.00 ile 18.00 saatleri arasında, 2-3-4 Şubat “Minik Ressamlar” atölyesi saat 14.00 -19.00 arasında düzenlenecek. Park Adana AVM’de gerçekleşecek tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacaktır.

 

Adana ve Çukurova’nın buluşma noktası olan  Park Adana AVM, yarıyıl tatilinde de bir birinden eğitici ve eğlence dolu içeriklerle planlanmış etkinlik serileriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Tatil boyunca her gün ilgi çekici etkinliklere ev sahipliği yapacak Park Adana AVM’de gerçekleştirilecek olan atölyeler ve gösteriler, çocukları sadece eğlendirmekle kalmayacak; eğitici ve öğretici aktivitelerle minikler, kaliteli zaman geçirmenin de keyfine varacak.

Çocukların olağanüstü hayal güçlerini el becerileriyle destekleyecek olan “Kapla Etkinliği” yaşıtlarıyla birlikte doyasıya eğlenme fırsatı sunacak. Kapla Etkinliği Park Adana AVM’de 9 gün boyunca 20-28 Ocak tarihleri arasında  14.00 – 19.00 saatlerinde düzenlenecek.

Sömestir süresince çocukları her gün keyifli etkinliklerle misafir edecek olan Park Adana’da sanatsal aktivitelere de yer verilecek. 29-30 Ocak tarihinde 14.00 ve 17.00 saatlerinde iki seansta “3 küçük sevimli palyaço tiyatrosu” ile minikler dijital dünyanın oyunlarından sıyrılıp sosyalleşip sanatla buluşacaklar.

Özel konseptlerle derlenmiş renkli atölyelere de ev sahipliği yapacak Park Adana AVM’de 31 Ocak -1 Şubat tarihlerinde  “Dans ve Ritim Atölyesi” 14.00 ile 18.00 saatleri arasında, 2-3-4 Şubat “Minik Ressamlar” atölyesi saat 14.00 -19.00 arasında düzenlenecek. Park Adana AVM’de gerçekleşecek tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.