KOZAN BAKKALLAR'IN YENİ BAŞKANI MEHMET AZGIN OLDU…

GÜNDEM 19.01.2018 - 10:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1690+ kez okundu.
 

KOZAN BAKKALLAR'IN YENİ BAŞKANI MEHMET AZGIN OLDU…

    ADANA- Adana ESOB'a bağlı Kozan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde 323 oy alan Mehmet Azgın odanın yeni başkanı oldu. Diğer aday Murat Bülbül ise 176 oy aldı.   Kozan Belediyesi Kültür Merkezi'nde Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, yardımcılığını Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı, katipliklerini de oda üyesi Fuat Ergen ve Emre Tufan Mesutoğlu yaptılar.   Divan Başkanı Uygunsözlü'nün gündem gereği daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ayrı ayrı okunarak ibraya sunuldu, üyeler oy birliğiyle raporlar kabul etti.  Yeni dönemi çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.   Seçim bölümünde, beyaz listeyle yarışa giren Mehmet Azgın ile sarı liste ile seçime giren Murat Bülbül'ün yönetim ve denetim kurulu isimleri okundu. Daha sonra kapalı zarf usulu oylamaya geçildi. Oylar kullanıldı, saat 17.00 itibariyle sandıklar açıldı, sayımlar yapıldı ve sonuçta toplamda 323 oy alan Oda Eski Genel Sekreteri Mehmet Azgın, Kozan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın Yeni Başkanı oldu. Diğer başkan adayı Murat Bülbül ise 176 oyda kalınca seçimi kaybetti. Buna göre, Mehmet Azgın başkanlığındaki Kozan Bakkalar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Başkan Mehmet Azgın. Yönetim Kurulu: İsmail Akgedik, Yaşar İlgin, İsmet Halaçlar, Ali Gültekin, Ferit Kökyıldırım, Faruk Tümer. Denetleme Kurulu: Mustafa Ağca, Emre Tufan Mesutoğlu, Hüseyin Erhan Yavuz"

 

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Kozan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde 323 oy alan Mehmet Azgın odanın yeni başkanı oldu. Diğer aday Murat Bülbül ise 176 oy aldı.

 

Kozan Belediyesi Kültür Merkezi'nde Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, yardımcılığını Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı, katipliklerini de oda üyesi Fuat Ergen ve Emre Tufan Mesutoğlu yaptılar.

 

Divan Başkanı Uygunsözlü'nün gündem gereği daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ayrı ayrı okunarak ibraya sunuldu, üyeler oy birliğiyle raporlar kabul etti.  Yeni dönemi çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.

 

Seçim bölümünde, beyaz listeyle yarışa giren Mehmet Azgın ile sarı liste ile seçime giren Murat Bülbül'ün yönetim ve denetim kurulu isimleri okundu. Daha sonra kapalı zarf usulu oylamaya geçildi. Oylar kullanıldı, saat 17.00 itibariyle sandıklar açıldı, sayımlar yapıldı ve sonuçta toplamda 323 oy alan Oda Eski Genel Sekreteri Mehmet Azgın, Kozan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın Yeni Başkanı oldu. Diğer başkan adayı Murat Bülbül ise 176 oyda kalınca seçimi kaybetti. Buna göre, Mehmet Azgın başkanlığındaki Kozan Bakkalar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Başkan Mehmet Azgın. Yönetim Kurulu: İsmail Akgedik, Yaşar İlgin, İsmet Halaçlar, Ali Gültekin, Ferit Kökyıldırım, Faruk Tümer. Denetleme Kurulu: Mustafa Ağca, Emre Tufan Mesutoğlu, Hüseyin Erhan Yavuz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.