Hepsiburada’dan yarı yıl tatili coşkusunu katlayacak indirim fırsatları

20.01.2018 - 10:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2469+ kez okundu.
 

Hepsiburada’dan yarı yıl tatili coşkusunu katlayacak indirim fırsatları

      Hepsiburada, yarı yıl tatiline çıkacak aileler için bottan kayak takımına, kış lastiğinden cep sobasına kadar binlerce farklı ürün sunuyor. Karne hediyesi bekleyen öğrencileri de unutmayan Hepsiburada, çeşit çeşit hediye seçenekleriyle yarı yıl tatili coşkusunu ikiye katlıyor.   Yılın her günü farklı indirim fırsatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren, lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yarı yıl tatili öncesinde de avantajlı alışverişin adresi olmayı sürdürüyor. 7’den 70’e her yaştan tüketicinin, kış tatili öncesinde ihtiyaç duyduğu binlerce ürünü indirim fırsatlarıyla sunan Hepsiburada hem zamandan kazandırıyor hem de mağaza mağaza dolaşıp yorulmaya son veriyor!  Yarıyıl tatili öncesinde tüm eşyaların rahatlıkla sığacağı sağlam bir bavuldan termal içliğe, soğuktan cildi koruyacak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden el örgüsü bere ve şapkalara, bottan kayak takımlarına, kış lastiğinden cep sobasına kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip Hepsiburada’da sadece birkaç tıkla keyifli alışveriş yapmak mümkün… Tatil öncesi alışveriş stresini keyfe dönüştüren Hepsiburada ayrıca karne hediyesi bekleyen öğrencileri de unutmuyor! Bilgisayardan ses sistemlerine, genç odasından akıllı çocuk saatlerine kadar binlerce üründe avantajlı fiyatlar sunuyor.   Hepsiburada hakkında: Türkiye’nin lider e-ticaret markası Hepsiburada, 36 farklı kategoride, 14 milyon ürün çeşidiyle (SKU) aylık 95 milyon ziyaretçinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaktadır. Gebze’de 100 bin metrekare depolama alanıyla e-ticaretin en büyük operasyon merkezlerinden birine sahip olan Hepsiburada, üstün teknolojiye sahip altyapısıyla Türkiye’de e-ticaretin gelişimine ve dijital dönüşüme katkı sağlamaktadır. Şimdiye dek 3 kez Türkiye’nin en sevilen e-ticaret markası (lovemark) seçilen Hepsiburada, sadece Türkiye’nin değil Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’nun da en büyük e-ticaret platformudur. www.hepsiburada.com

 

 

 

Hepsiburada, yarı yıl tatiline çıkacak aileler için bottan kayak takımına,
kış lastiğinden cep sobasına kadar binlerce farklı ürün sunuyor. Karne hediyesi bekleyen öğrencileri de unutmayan Hepsiburada, çeşit çeşit hediye seçenekleriyle yarı yıl tatili coşkusunu ikiye katlıyor.

 

Yılın her günü farklı indirim fırsatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren, lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yarı yıl tatili öncesinde de avantajlı alışverişin adresi olmayı sürdürüyor.

7’den 70’e her yaştan tüketicinin, kış tatili öncesinde ihtiyaç duyduğu binlerce ürünü indirim fırsatlarıyla sunan Hepsiburada hem zamandan kazandırıyor hem de mağaza mağaza dolaşıp yorulmaya son veriyor! 

Yarıyıl tatili öncesinde tüm eşyaların rahatlıkla sığacağı sağlam bir bavuldan termal içliğe, soğuktan cildi koruyacak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden el örgüsü bere ve şapkalara, bottan kayak takımlarına, kış lastiğinden cep sobasına kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip Hepsiburada’da sadece birkaç tıkla keyifli alışveriş yapmak mümkün…

Tatil öncesi alışveriş stresini keyfe dönüştüren Hepsiburada ayrıca karne hediyesi bekleyen öğrencileri de unutmuyor! Bilgisayardan ses sistemlerine, genç odasından akıllı çocuk saatlerine kadar binlerce üründe avantajlı fiyatlar sunuyor.

 

Hepsiburada hakkında:

Türkiye’nin lider e-ticaret markası Hepsiburada, 36 farklı kategoride, 14 milyon ürün çeşidiyle (SKU) aylık 95 milyon ziyaretçinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaktadır. Gebze’de 100 bin metrekare depolama alanıyla e-ticaretin en büyük operasyon merkezlerinden birine sahip olan Hepsiburada, üstün teknolojiye sahip altyapısıyla Türkiye’de e-ticaretin gelişimine ve dijital dönüşüme katkı sağlamaktadır. Şimdiye dek 3 kez Türkiye’nin en sevilen e-ticaret markası (lovemark) seçilen Hepsiburada, sadece Türkiye’nin değil Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’nun da en büyük e-ticaret platformudur.

www.hepsiburada.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.