LASTİKÇİLERDE BAŞKAN MUHSİN TEZE GÜVEN TAZELEDİ…

GÜNDEM 21.01.2018 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1399+ kez okundu.
 

LASTİKÇİLERDE BAŞKAN MUHSİN TEZE GÜVEN TAZELEDİ…

  ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Lastik Kaynakçıları ve Tamircileri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Muhsin Teze, rakipsiz girdiği seçimde üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden seçildi.   Adana ESOB Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri Ali Atılgan, Murat Çalış, Esra Keleş ve Mahmut Toprak nezaretinde yapılan genel kurulda divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, divan heyetine de Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Oda Üyeleri Ali Açıkbaş, Mesut Yener ve Rasim Tekinaslan seçildiler.   Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike ile Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş'ın da izlediği genel kurul, divan başkanının gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etmesi, İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.  Kürsüye davet edilen Birlik Başkanı Sözütek, esnaflara hitaben konuşmasında, ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini, esnafın sıkıntılarının arttığını belirtirken, Suriye'de başlayan Afrin Operasyonu'nun da, ordumuza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.   Daha sonra, yönetim ve denetim kurulunun geçmiş dönüm faaliyet raporu ile bilançosu ayrı ayrı okunarak oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle kabul etti.  Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi. Ardından, Muhsin Teze başkanlığındaki  Adnan Göçük, İbrahim Anlaş, Ramazan İçoğlu, Durmuş Ali Bölükgiray, Murat Büke ve İlhan Liha'dan oluşan yönetim kurulu ile Mehmet Kirik, Bülent Yılmaz ve Fuat Kııç'dan oluşan denetim kurulu isimleri okunarak, kapalı zarf usulu oylamaya sunuldu. Oyları toplayan Başkan Muhsin Teze ve ekibi 4 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldu.   Teze, genel kurula katılarak kendilerini onurlandıran başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm protokol üyeleri, konukları ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Lastik Kaynakçıları ve Tamircileri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Muhsin Teze, rakipsiz girdiği seçimde üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden seçildi.

 

Adana ESOB Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri Ali Atılgan, Murat Çalış, Esra Keleş ve Mahmut Toprak nezaretinde yapılan genel kurulda divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, divan heyetine de Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Oda Üyeleri Ali Açıkbaş, Mesut Yener ve Rasim Tekinaslan seçildiler.

 

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike ile Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş'ın da izlediği genel kurul, divan başkanının gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etmesi, İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.  Kürsüye davet edilen Birlik Başkanı Sözütek, esnaflara hitaben konuşmasında, ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini, esnafın sıkıntılarının arttığını belirtirken, Suriye'de başlayan Afrin Operasyonu'nun da, ordumuza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

 

Daha sonra, yönetim ve denetim kurulunun geçmiş dönüm faaliyet raporu ile bilançosu ayrı ayrı okunarak oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle kabul etti.  Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi. Ardından, Muhsin Teze başkanlığındaki  Adnan Göçük, İbrahim Anlaş, Ramazan İçoğlu, Durmuş Ali Bölükgiray, Murat Büke ve İlhan Liha'dan oluşan yönetim kurulu ile Mehmet Kirik, Bülent Yılmaz ve Fuat Kııç'dan oluşan denetim kurulu isimleri okunarak, kapalı zarf usulu oylamaya sunuldu. Oyları toplayan Başkan Muhsin Teze ve ekibi 4 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldu.

 

Teze, genel kurula katılarak kendilerini onurlandıran başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm protokol üyeleri, konukları ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.