İŞ KADINLARI İYİ BİR NESİL İÇİN ÖĞRENCİLERE EL UZATIYOR

GÜNDEM 26.01.2018 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2250+ kez okundu.
 

İŞ KADINLARI İYİ BİR NESİL İÇİN ÖĞRENCİLERE EL UZATIYOR

BPW Adana Kulübü üyeleri, Çotlu Köyü ilkokuluna kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.
ADANA / İş ve Meslek Kadınları Derneği (BPW) Adana Kulübü Üyeleri merkez Yüreğir ilçesindeki Çotlu Köyü İlkokulu’na kırtasiye ve kitap bağışında bulundu. Kulüp Başkanı Sezi Dağdemir, toplumsal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını belirterek, “Arkadaşlarımızla ‘Yalnız taş duvar olmaz’ deyip bir tuğla da biz ekledik. Topluma bu tür sosyal faaliyetleri aşılamakta fayda var” dedi.  “EĞİTİMLİ NESİLLE İYİ BİR GELECEK OLUR” Dağdemir, Kulüp üyeleri Emine Karamusaoğlu ve Zeynep Erciyes ile birlikte Çotlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, kırtasiye ve kitapları Okul Müdürü Ethem Bozkoyun’a ulaştırdı. BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir, öğrencilerin yanında olmak istediklerini, bu amaçla her ay bir köy okulunun kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını karşılamayı planladıklarını söyledi. Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’in okul belirlenmesinde kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dağdemir, eğitimli bir neslin iyi bir gelecek olduğuna dikkat çekti.  “TOPLUMSAL YARDIMLAŞMANIN GÜCÜNE İNANIYORUZ” Her zaman toplumsal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını anlatan Dağdemir, öğrencilerin şimdiden iyi bir üniversite kurmalarını ve bu hayallerine ulaşmaları için de gayretle göstermelerine yardımcı olmayı istediklerini söyledi. Dağdemir, “Köy okulumuzdaki geleceği parlak öğrencilerimiz için öğretmenler ne kadar rol model ise iş kadını olarak bizler de o kadar rol model olmalıyız. Bizi gördüklerinde yaşadıkları heyecan azmimizi artırıyor, bize güç veriyor” diye konuştu.  ANJELİKA AKBAR GELİYOR  Projelerine hız kesmeden devam edeceklerine vurgu yapan BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir, 20 Şubat Salı günü Besteci-Piyanist Anjelika Akbar’ın “Akış-Su Bizden ne bekler” konserini gerçekleştireceklerini kaydetti. Dağdemir, “Müzik bizi birleştirir diyerek yola çıktık. Özellikle Çukurova Üniversitesi Konservatuar Bölümü öğrencileri için rol model teşkil etmesini istiyoruz. Güncel sanatı ve sanatçıların desteklenmesini, genç sanatçılara, yenilikçi üretimlerin ve farkındalık sağlanması gerektiğine inanıyoruz” dedi. Sanatçı Anjelika Akbar,  21 Şubat Çarşamba günü ise Çukurova Üniversitesi’ndeki gençlerle söyleşi yapacak. (EGEMEN)
BPW Adana Kulübü üyeleri, Çotlu Köyü ilkokuluna kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

ADANA / İş ve Meslek Kadınları Derneği (BPW) Adana Kulübü Üyeleri merkez Yüreğir ilçesindeki Çotlu Köyü İlkokulu’na kırtasiye ve kitap bağışında bulundu. Kulüp Başkanı Sezi Dağdemir, toplumsal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını belirterek, “Arkadaşlarımızla ‘Yalnız taş duvar olmaz’ deyip bir tuğla da biz ekledik. Topluma bu tür sosyal faaliyetleri aşılamakta fayda var” dedi. 

“EĞİTİMLİ NESİLLE İYİ BİR GELECEK OLUR”
Dağdemir, Kulüp üyeleri Emine Karamusaoğlu ve Zeynep Erciyes ile birlikte Çotlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, kırtasiye ve kitapları Okul Müdürü Ethem Bozkoyun’a ulaştırdı. BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir, öğrencilerin yanında olmak istediklerini, bu amaçla her ay bir köy okulunun kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını karşılamayı planladıklarını söyledi. Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’in okul belirlenmesinde kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dağdemir, eğitimli bir neslin iyi bir gelecek olduğuna dikkat çekti. 
“TOPLUMSAL YARDIMLAŞMANIN GÜCÜNE İNANIYORUZ”
Her zaman toplumsal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını anlatan Dağdemir, öğrencilerin şimdiden iyi bir üniversite kurmalarını ve bu hayallerine ulaşmaları için de gayretle göstermelerine yardımcı olmayı istediklerini söyledi. Dağdemir, “Köy okulumuzdaki geleceği parlak öğrencilerimiz için öğretmenler ne kadar rol model ise iş kadını olarak bizler de o kadar rol model olmalıyız. Bizi gördüklerinde yaşadıkları heyecan azmimizi artırıyor, bize güç veriyor” diye konuştu. 
ANJELİKA AKBAR GELİYOR 
Projelerine hız kesmeden devam edeceklerine vurgu yapan BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir, 20 Şubat Salı günü Besteci-Piyanist Anjelika Akbar’ın “Akış-Su Bizden ne bekler” konserini gerçekleştireceklerini kaydetti. Dağdemir, “Müzik bizi birleştirir diyerek yola çıktık. Özellikle Çukurova Üniversitesi Konservatuar Bölümü öğrencileri için rol model teşkil etmesini istiyoruz. Güncel sanatı ve sanatçıların desteklenmesini, genç sanatçılara, yenilikçi üretimlerin ve farkındalık sağlanması gerektiğine inanıyoruz” dedi. Sanatçı Anjelika Akbar,  21 Şubat Çarşamba günü ise Çukurova Üniversitesi’ndeki gençlerle söyleşi yapacak. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.