ŞEHİTLERİMİZE VEDA

28.01.2018 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1948+ kez okundu.
 

ŞEHİTLERİMİZE VEDA

  Suriye’nin Afrin şehrinde terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan iki askerimiz son yolculuğuna uğurlandı.   EŞİ 6 AYLIK HAMİLE  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü operasyonda şehit olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün Mersin'in Mut ilçesindeki baba ocağına giden askeri heyet  acı haberi verdi. Şahidin babası Mükremin Gümüş, önce gözyaşına boğuldu, sonra fenalaştı. Şehidin eşi Münevver Gümüş’ün 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.  BİNLER UĞURLADI  Şehit için düzenlenen törene Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, kent milletvekilleri, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile binlerce kişi katıldı.  MEHMETHAN ÜMRANİYE’DE UĞURLANDI İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Şehidin cenazesi daha sonra ilçe şehitliğine götürülerek toprağa verildi. Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan ise Ümraniye’de toprağa verildi.

 

Suriye’nin Afrin şehrinde terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan iki askerimiz son yolculuğuna uğurlandı. 
 EŞİ 6 AYLIK HAMİLE 
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü operasyonda şehit olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün Mersin'in Mut ilçesindeki baba ocağına giden askeri heyet  acı haberi verdi. Şahidin babası Mükremin Gümüş, önce gözyaşına boğuldu, sonra fenalaştı. Şehidin eşi Münevver Gümüş’ün 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. 
BİNLER UĞURLADI 
Şehit için düzenlenen törene Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, kent milletvekilleri, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile binlerce kişi katıldı. 
MEHMETHAN ÜMRANİYE’DE UĞURLANDI
İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Şehidin cenazesi daha sonra ilçe şehitliğine götürülerek toprağa verildi. Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan ise Ümraniye’de toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.