“BAŞKAN SÖZLÜ BİZİ MAĞDUR ETMEZ”

GÜNDEM 29.01.2018 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1700+ kez okundu.
 

“BAŞKAN SÖZLÜ BİZİ MAĞDUR ETMEZ”

Mısır Çarşısı esnafı çarşı merkezindeki güzergah değişikliğiyle ilgili yeni bir düzenleme bekliyor.
Adana’da çarşı merkezinde trafik sıkışıklığı önlemek için hayata geçirilen tek yön uygulaması Mısır Çarşısı esnafının kâbusu oldu. Esnaf, 4-5 ulaşım kooperatifinin eski güzergah olan Vakıflar Çarşısı önünden Kızılay caddesine çıkmasını öneriyor.  “KISMİ DÜZENLEMELER YAPILABİLİR” Mısır Çarşısı esnaflarından Kemal Sündük, yaşadıkları sıkıntıyı ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki programında dile getirdi. Sündük, “Başkanım, şu an çarşıda işler durma noktasına geldi. Güzergah konusunda yardımcı olursanız seviniriz” dedi. Başkan Sözlü ise esnaf sıkıntı yaşayacak diyerek trafiğin düzenini bozamayacağını kaydetti ancak bir süre sonra kısmi düzenlemeler yapılabileceğini anlattı.  “BİZ BİR SALKIM ÜZÜM İSTİYORUZ” Sündük, Egemen’e yaptığı açıklamada, geçen haftadan bu yana uygulanan güzergah değişikliğiyle çarşıda işlerin durma noktasına geldiğini kaydetti. Başkan Sözlü’nün kendisine, iki aylık bir sürenin ardından yeni küçük düzenlemeler yapılabileceğini söylediğini anlatan Sündük, “Sayın başkanın esnafa yönelik bakışı bizi sevindirdi. Her şey iki dudağının arasındadır. Biz yalnızca bir salkım üzüm istiyoruz. Seyhan Çukobirlik, Anadolu, Özen, Topel, İtimat  kooperatifleri eski güzergahı kullanıp Vakıflar Sarayı’nın önünden geçerse esnafımız rahat nefes alır. Bu sayede 5 Ocak’tan Kızılay caddesine olan yoğunluk da azalır” diye konuştu. Mısır Çarşısı esnafları da Sündük’e destek vererek Başkan Sözlü’ye güvendiklerini belirtti, başkanın esnafın sesine kulak vereceğinden şüpheleri olmadığını vurguladı.
Mısır Çarşısı esnafı çarşı merkezindeki güzergah değişikliğiyle ilgili yeni bir düzenleme bekliyor.

Adana’da çarşı merkezinde trafik sıkışıklığı önlemek için hayata geçirilen tek yön uygulaması Mısır Çarşısı esnafının kâbusu oldu. Esnaf, 4-5 ulaşım kooperatifinin eski güzergah olan Vakıflar Çarşısı önünden Kızılay caddesine çıkmasını öneriyor. 

“KISMİ DÜZENLEMELER YAPILABİLİR”
Mısır Çarşısı esnaflarından Kemal Sündük, yaşadıkları sıkıntıyı ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki programında dile getirdi. Sündük, “Başkanım, şu an çarşıda işler durma noktasına geldi. Güzergah konusunda yardımcı olursanız seviniriz” dedi. Başkan Sözlü ise esnaf sıkıntı yaşayacak diyerek trafiğin düzenini bozamayacağını kaydetti ancak bir süre sonra kısmi düzenlemeler yapılabileceğini anlattı. 
“BİZ BİR SALKIM ÜZÜM İSTİYORUZ”
Sündük, Egemen’e yaptığı açıklamada, geçen haftadan bu yana uygulanan güzergah değişikliğiyle çarşıda işlerin durma noktasına geldiğini kaydetti. Başkan Sözlü’nün kendisine, iki aylık bir sürenin ardından yeni küçük düzenlemeler yapılabileceğini söylediğini anlatan Sündük, “Sayın başkanın esnafa yönelik bakışı bizi sevindirdi. Her şey iki dudağının arasındadır. Biz yalnızca bir salkım üzüm istiyoruz. Seyhan Çukobirlik, Anadolu, Özen, Topel, İtimat  kooperatifleri eski güzergahı kullanıp Vakıflar Sarayı’nın önünden geçerse esnafımız rahat nefes alır. Bu sayede 5 Ocak’tan Kızılay caddesine olan yoğunluk da azalır” diye konuştu. Mısır Çarşısı esnafları da Sündük’e destek vererek Başkan Sözlü’ye güvendiklerini belirtti, başkanın esnafın sesine kulak vereceğinden şüpheleri olmadığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.