TEK ADAM İKTİDARININ BASKI VE ZULÜM POLİTİKASI DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 31.01.2018 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1730+ kez okundu.
 

TEK ADAM İKTİDARININ BASKI VE ZULÜM POLİTİKASI DEVAM EDİYOR

CHP’li Özdiş, Adana Tabip Odası’nı ziyaret ederek ve TTB’ye yapılan operasyona tepki gösterdi:
Geçtiğimiz gün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türk Tabipler Birliği’nin 11 merkez yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Adana Tabip Odası’nı ziyaret ederek TTB’ye yapılan operasyona tepki gösteren CHP Adana Milletvekili ve TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş “Türk Tabipler Birliği’ne yapılan operasyon ifade özgürlüğüne karşı yapılmıştır.” Dedi. TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ YALNIZ DEĞİLDİR TTB’nin Afrin Operasyonu hakkında yaptığı açıklamanın siyasi açıklama olmaktan çok mesleki bir açıklama olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen CHP’li Özdiş, Adana’dan TTB Merkez Konsey Üyesi Dr. Dursun Yaşar Ulutaş’ın da gözaltına alındığını belirterek “Operasyona derhal son verilmeli, gözaltındakiler serbest bırakılmalıdır.Bizler  bu anlamda Türk Tabipler Birliği’nin yanındayız.” sözlerini kullandı. 
CHP’li Özdiş, Adana Tabip Odası’nı ziyaret ederek ve TTB’ye yapılan operasyona tepki gösterdi:

Geçtiğimiz gün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türk Tabipler Birliği’nin 11 merkez yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Adana Tabip Odası’nı ziyaret ederek TTB’ye yapılan operasyona tepki gösteren CHP Adana Milletvekili ve TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş “Türk Tabipler Birliği’ne yapılan operasyon ifade özgürlüğüne karşı yapılmıştır.” Dedi.

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ YALNIZ DEĞİLDİR

TTB’nin Afrin Operasyonu hakkında yaptığı açıklamanın siyasi açıklama olmaktan çok mesleki bir açıklama olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen CHP’li Özdiş, Adana’dan TTB Merkez Konsey Üyesi Dr. Dursun Yaşar Ulutaş’ın da gözaltına alındığını belirterek “Operasyona derhal son verilmeli, gözaltındakiler serbest bırakılmalıdır.Bizler  bu anlamda Türk Tabipler Birliği’nin yanındayız.” sözlerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.