YÜREĞİMİZ YİNE YANDI

GÜNDEM 11.02.2018 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2586+ kez okundu.
 

YÜREĞİMİZ YİNE YANDI

  Acı haberler peş peşe geldi. Afrin'deki terör yuvalarına yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda 12 askerimiz şehit oldu.  ADANA’YA ŞEHİT ATEŞİ Özel Kuvvetler dün sabah saatlerinde iki bölgede harekete geçti. Yüzlerce terörist kıstırıldı ve takviye yolları da kapatıldı. Ömer Uşağı ve Mahal Uşağı bölgesinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada Afrin’den bir acı haber de Adana’ya geldi. Annesi ve babası hayatta olmayan şehit Uzman Çavuş 28 yaşındaki Halis Koca’nın acı haberi ablasına verildi. İmamoğlu ilçesinde şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.   TOPRAĞA VERİLDİ Şehit Çavuş Halis Koca’nın naaşı helallik alınması için İmamoğlu ilçesi, Cumhuriyet mahallesindeki evine getirildiğinde yakınları gözyaşına boğuldu. Şehit, Ayvalı mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verilirken, törene, AB Bakanı Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile vatandaşlar katıldı.  ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ ŞÖYLE:  Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerimizin isimleri şöyle: Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman, Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın, Uzman Çavuş Halis Koca, Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Oğuzhan Ekiz, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin, Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu, Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege, Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca.

 

Acı haberler peş peşe geldi. Afrin'deki terör yuvalarına yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda 12 askerimiz şehit oldu. 

ADANA’YA ŞEHİT ATEŞİ
Özel Kuvvetler dün sabah saatlerinde iki bölgede harekete geçti. Yüzlerce terörist kıstırıldı ve takviye yolları da kapatıldı. Ömer Uşağı ve Mahal Uşağı bölgesinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada Afrin’den bir acı haber de Adana’ya geldi. Annesi ve babası hayatta olmayan şehit Uzman Çavuş 28 yaşındaki Halis Koca’nın acı haberi ablasına verildi. İmamoğlu ilçesinde şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.  
TOPRAĞA VERİLDİ
Şehit Çavuş Halis Koca’nın naaşı helallik alınması için İmamoğlu ilçesi, Cumhuriyet mahallesindeki evine getirildiğinde yakınları gözyaşına boğuldu. Şehit, Ayvalı mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verilirken, törene, AB Bakanı Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile vatandaşlar katıldı. 
ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ ŞÖYLE: 
Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerimizin isimleri şöyle: Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman, Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın, Uzman Çavuş Halis Koca, Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Oğuzhan Ekiz, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin, Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu, Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege, Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.