AFRİN’E MECLİS DESTEĞİ

GÜNDEM 12.02.2018 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2285+ kez okundu.
 

AFRİN’E MECLİS DESTEĞİ

    Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesinde terörist unsurlara karşı gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.   ŞEHİTLER İÇİN FATİHA OKUDULAR Adana Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis toplantısının ilk oturumunda MHP, AK Parti ile CHP’li üyeler, Afrin operasyonuna destek kararı aldı. Meclis üyeleri ayrıca Afrin’de şehit olan Mehmetçilerimiz için Fatiha okudu.   SINIRIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Türkiye’nin güney sınırlarını tehdit eden teröristlerin temizlenmesi amacıyla sınır ötesinde başlattığı operasyonun başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.   “HALKTAN GÜÇ ALIYORLAR” Başkan Sözlü, bölgede huzur ve güveni tesis etmek için operasyonun gerekli olduğunu hatırlatarak, “Bu gibi mücadelelerde cephedeki güvenlik güçlerinin başarısının arkasında yatan sebep onların halktan aldığı destektir, güçtür” diye konuştu.   ORTAK KARAR ALDILAR Başkan Sözlü, Türk Ordusu’nun bu mücadelesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlattı. Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Ozan Gülaçtı, destek için partilerin ortak karar almasını istedi. Meclis’teki AK Parti, MHP ve CHP’li üyelerin tamamı destek verdi.   “ORDUMUZ  MAZLUMUN HAKKINI KORUR” Başkan Sözlü, oylamanın ardından “Kuvayi Milliye’nin merkezi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham kaynağı Adana'ya yakışan budur. Türk Ordusu’nun geleneğidir, mazlumun hakkını korur, sivil halka zarar vermeden ilerler” diye konuştu.   İŞÇİLER İÇİN ASKİ ŞİRKET KURUYOR Bu arada, Büyükşehir Belediye Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü işçiler için bir şirket kuruyor. Meclis’te alınan karar, İçişleri Bakanlığı’na bildirilecek. Meclis’te görüşülen 15 maddelik gündem de değişik komisyonlara havale edildi.

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesinde terörist unsurlara karşı gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.

 

ŞEHİTLER İÇİN FATİHA OKUDULAR

Adana Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis toplantısının ilk oturumunda MHP, AK Parti ile CHP’li üyeler, Afrin operasyonuna destek kararı aldı. Meclis üyeleri ayrıca Afrin’de şehit olan Mehmetçilerimiz için Fatiha okudu.

 

SINIRIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Türkiye’nin güney sınırlarını tehdit eden teröristlerin temizlenmesi amacıyla sınır ötesinde başlattığı operasyonun başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

 

“HALKTAN GÜÇ ALIYORLAR”

Başkan Sözlü, bölgede huzur ve güveni tesis etmek için operasyonun gerekli olduğunu hatırlatarak, “Bu gibi mücadelelerde cephedeki güvenlik güçlerinin başarısının arkasında yatan sebep onların halktan aldığı destektir, güçtür” diye konuştu.

 

ORTAK KARAR ALDILAR

Başkan Sözlü, Türk Ordusu’nun bu mücadelesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlattı. Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Ozan Gülaçtı, destek için partilerin ortak karar almasını istedi. Meclis’teki AK Parti, MHP ve CHP’li üyelerin tamamı destek verdi.

 

“ORDUMUZ  MAZLUMUN HAKKINI KORUR”

Başkan Sözlü, oylamanın ardından “Kuvayi Milliye’nin merkezi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham kaynağı Adana'ya yakışan budur. Türk Ordusu’nun geleneğidir, mazlumun hakkını korur, sivil halka zarar vermeden ilerler” diye konuştu.

 

İŞÇİLER İÇİN ASKİ ŞİRKET KURUYOR

Bu arada, Büyükşehir Belediye Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü işçiler için bir şirket kuruyor. Meclis’te alınan karar, İçişleri Bakanlığı’na bildirilecek. Meclis’te görüşülen 15 maddelik gündem de değişik komisyonlara havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.