GÜNDOĞDU HOLDİNG’TEN DEMİRSPOR’A 100 BİN TL YARDIM

GÜNDEM 15.02.2018 - 12:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2912+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU HOLDİNG’TEN DEMİRSPOR’A 100 BİN TL YARDIM

Spor Toto 1.Ligde mücadele eden Adana Demirspor’a Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’ni içinde bulunduran Gündoğdu Holding 100 bin TL maddi yardımda bulundu.   DEMİRSPOR’UN YANINDA OLMAK İSTEDİK Gündoğdu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Demirspor’un hak ettiği yere geleceğine inandığını belirterek, “Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusu ile birlik olan Demirspor’un her zoru başaracağına inanıyorum. Bu günlerde Demirspor’un yanında olmak lazım ve bizde bunu yapmak istedik. Takımımızın Pazar günü Adana’da oynayacağı Boluspor maçından 3 puan alarak seri galibiyetlere başlayacağına inancım tam” dedi. GÜNDOĞDU ÖRNEK OLMALI Demirsporlu taraftarlar ise Gündoğdu Holding’in diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ettiklerini belirterek, “Gökhan Gündoğdu ve Gündoğdu Holding’in alkışlanacak bir girişimini gördük. Gündoğdu’nun yaktığı ateşin büyüyerek devam etmesi ve diğer işadamlarımızı harekete geçirmesini diliyoruz. 50 bini aşkın passolig sayısıyla birçok Süper Lig takımını geride bırakan Adana Demirspor’umuzun layık olduğu Süper Lige yükselmesinde Gökhan Gündoğdu gibi işadamlarımızın yapacağı destekler çok önemli” dediler.       

Spor Toto 1.Ligde mücadele eden Adana Demirspor’a Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’ni içinde bulunduran Gündoğdu Holding 100 bin TL maddi yardımda bulundu.

 

DEMİRSPOR’UN YANINDA OLMAK İSTEDİK

Gündoğdu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Demirspor’un hak ettiği yere geleceğine inandığını belirterek, “Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusu ile birlik olan Demirspor’un her zoru başaracağına inanıyorum. Bu günlerde Demirspor’un yanında olmak lazım ve bizde bunu yapmak istedik. Takımımızın Pazar günü Adana’da oynayacağı Boluspor maçından 3 puan alarak seri galibiyetlere başlayacağına inancım tam” dedi.

GÜNDOĞDU ÖRNEK OLMALI

Demirsporlu taraftarlar ise Gündoğdu Holding’in diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ettiklerini belirterek, “Gökhan Gündoğdu ve Gündoğdu Holding’in alkışlanacak bir girişimini gördük. Gündoğdu’nun yaktığı ateşin büyüyerek devam etmesi ve diğer işadamlarımızı harekete geçirmesini diliyoruz. 50 bini aşkın passolig sayısıyla birçok Süper Lig takımını geride bırakan Adana Demirspor’umuzun layık olduğu Süper Lige yükselmesinde Gökhan Gündoğdu gibi işadamlarımızın yapacağı destekler çok önemli” dediler.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.