ALTINELLER'DEN HUZUREVİ'NE ZİYARET

GÜNDEM 22.02.2018 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2597+ kez okundu.
 

ALTINELLER'DEN HUZUREVİ'NE ZİYARET

Adana Özel Altıneller Okulları Çocuk Kampüsü Anaokulu öğrencileri, Huzurevini ziyaret ederek diyet kurabiye ve çiçekler götürdükleri yaşlıları ile sohbet edip güzel bir gün geçirdiler. Minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte huzurevi sakinlerine duygulu anlar yaşatırken, getirdikleri hediyeleri de vererek nine ve dedelerinin gönüllerini aldılar. Huzurevi ziyaretinde, çocuklara yaşlılık kavramı ve yaşlılıkla ilgili algılarının gelişimine yönelik konuşmalar yapıldı. Bu çerçevede anaokulu öğretmenleri ve huzurevi yetkilileri, öğrencilere huzurevi sakinlerinin yaşadığı mekanları gezdirdi. Yaşlıların yararlandığı yemekhane, bahçe gibi ortak kullanım alanları ile yatak odası gibi özel yaşam alanları tanıtıldı.  

Adana Özel Altıneller Okulları Çocuk Kampüsü Anaokulu öğrencileri, Huzurevini ziyaret ederek diyet kurabiye ve çiçekler götürdükleri yaşlıları ile sohbet edip güzel bir gün geçirdiler.

Minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte huzurevi sakinlerine duygulu anlar yaşatırken, getirdikleri hediyeleri de vererek nine ve dedelerinin gönüllerini aldılar. Huzurevi ziyaretinde, çocuklara yaşlılık kavramı ve yaşlılıkla ilgili algılarının gelişimine yönelik konuşmalar yapıldı. Bu çerçevede anaokulu öğretmenleri ve huzurevi yetkilileri, öğrencilere huzurevi sakinlerinin yaşadığı mekanları gezdirdi. Yaşlıların yararlandığı yemekhane, bahçe gibi ortak kullanım alanları ile yatak odası gibi özel yaşam alanları tanıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.