BAŞKANDAN PARA ALAMADI KIZILDAĞ YOLUNU KAPATTI!

GÜNDEM 25.02.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2134+ kez okundu.
 

BAŞKANDAN PARA ALAMADI KIZILDAĞ YOLUNU KAPATTI!

  Adana’nın Karaisalı ilçesinde bir kişi, belediye istimlak parası ödemediği gerekçesiyle Karaisalı-Kızıldağ karayolunu trafiğe kapattırdı.  “PARAMI ÖDEMEDİLER” İlginç olay, merkez Karaisalı ilçesinde gerçekleşti. İsmi açıklanmayan bir kişi, bir süredir anlaşma sağlamaya çalıştığı belediyenin istimlak ettiği kendine ait alanın parasını ödemediğini ileri sürdü. Yolu kapattırınca da büyük bir mağduriete neden oldu.  YOLU KAPATTI, ÜSTÜNE  TOPRAK DÖKTÜRDÜ Alacağı için önce icra gönderen kişi, daha sonra ise yolu kapattırdı, üstüne ise toprak döktürdü. Anayol kapalı olduğundan araçlar artık mahalle aralarını kullanarak gitmek istedikleri yere ulaşmaya çalışıyor. Bu durumun ne kadar süreceği ise bilinmiyor.

 

Adana’nın Karaisalı ilçesinde bir kişi, belediye istimlak parası ödemediği gerekçesiyle Karaisalı-Kızıldağ karayolunu trafiğe kapattırdı. 
“PARAMI ÖDEMEDİLER”
İlginç olay, merkez Karaisalı ilçesinde gerçekleşti. İsmi açıklanmayan bir kişi, bir süredir anlaşma sağlamaya çalıştığı belediyenin istimlak ettiği kendine ait alanın parasını ödemediğini ileri sürdü. Yolu kapattırınca da büyük bir mağduriete neden oldu. 
YOLU KAPATTI, ÜSTÜNE 
TOPRAK DÖKTÜRDÜ
Alacağı için önce icra gönderen kişi, daha sonra ise yolu kapattırdı, üstüne ise toprak döktürdü. Anayol kapalı olduğundan araçlar artık mahalle aralarını kullanarak gitmek istedikleri yere ulaşmaya çalışıyor. Bu durumun ne kadar süreceği ise bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.