SİVİL SAVUNMA GÜNÜ VE DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

GÜNDEM 01.03.2018 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1613+ kez okundu.
 

SİVİL SAVUNMA GÜNÜ VE DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

   "28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ve beraberindeki heyet, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş,  sivil savunmanın önemine değindi. ‘’Savaş, deprem veya diğer afetlerde insan olarak üzerimize düşen görevi yapmakla yükümlüyüz.’’ diyen Vali Demirtaş,  yapılacak etkinliklerin temel afet bilincinin gelişmesine ve vatandaşlara doğru davranış şekilleri kazandırmasına vesile olması temennisinde bulundu. Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ziyarete Vali Yardımcısı Mustafa Aydın’ın yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gültekin Genç, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Reyhan Mazı, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan da eşlik etti.

 

 "28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ve beraberindeki heyet, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş,  sivil savunmanın önemine değindi.

‘’Savaş, deprem veya diğer afetlerde insan olarak üzerimize düşen görevi yapmakla yükümlüyüz.’’ diyen Vali Demirtaş,  yapılacak etkinliklerin temel afet bilincinin gelişmesine ve vatandaşlara doğru davranış şekilleri kazandırmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarete Vali Yardımcısı Mustafa Aydın’ın yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gültekin Genç, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Reyhan Mazı, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.