Adana Seyhan Rotary Kulübü “Geleceğin liderleri”ni arıyor

GÜNDEM 21.03.2018 - 14:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2488+ kez okundu.
 

Adana Seyhan Rotary Kulübü “Geleceğin liderleri”ni arıyor

  Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” etkinliğinde,  stajyer avukatlara liderlik eğitimi verildi.   Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından Ankara Barosu iş birliğiyle Seyhan Otel’de “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” etkinliği düzenlendi. Tamamen İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 25 stajyer avukata liderlik eğitimi verildi.   Adana Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım, etkinliğin, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıdığını belirterek, “Bu yılki etkinliğimize şimdilik 25 stajyer avukat katıldı. Hedefimiz, yakın gelecekte bu sayıyı daha da yukarılara taşımak. Adana Seyhan Rotary Kulübü olarak, farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına göre düzenlediğimiz etkinlikler yıl boyunca devam edecek” dedi.

 

Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” etkinliğinde,  stajyer avukatlara liderlik eğitimi verildi.

 

Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından Ankara Barosu iş birliğiyle Seyhan Otel’de “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” etkinliği düzenlendi. Tamamen İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 25 stajyer avukata liderlik eğitimi verildi.

 

Adana Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım, etkinliğin, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıdığını belirterek, “Bu yılki etkinliğimize şimdilik 25 stajyer avukat katıldı. Hedefimiz, yakın gelecekte bu sayıyı daha da yukarılara taşımak. Adana Seyhan Rotary Kulübü olarak, farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına göre düzenlediğimiz etkinlikler yıl boyunca devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.