“Sinem’e camide tecavüz edildi, neden sesiniz çıkmadı”

GÜNDEM 22.03.2018 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2777+ kez okundu.
 

“Sinem’e camide tecavüz edildi, neden sesiniz çıkmadı”

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, zihinsel engelli Sinem’e tecavüze ve ardından gelen yargı kararına sert tepki gösterdi
  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, kadınlara, engellilere, küçük yaştaki kız çocuklarına uygulanan şiddet, tecavüz ve ardından gelen yargı kararlarına tepki gösterdi. NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR! 22 yaşında, yüzde elli zihinsel engelli olduğu için zeka yaşı 11 olan Sinem Şahin’e 5 kişi tarafından tecavüz edilmesinin toplumun tüm kesimlerince tepkiye neden olması gerektiğini kaydeden Çetinkaya, camiye ayakkabıyla girildiği gerekçesiyle meydanlarda bağıranların Sinem’e camide bile tecavüz edilmesine sessiz kaldığını vurguladı. Çetinkaya, “Sinem, sizin gibi bağır(a)madı” dedi. Zihinsel engelli Sinem’in bağır(a)madığı gerekçesiyle mahkeme heyetinin tecavüzü ‘rızayla cinsel ilişki’ olarak değerlendirdiğini ve mahkemeye kravatlarıyla çıkan 5 caninin serbest kalmasına tepkisini yazıya döken Çetinkaya, şunları söyledi: SİNEM’E CAMİDE DE TECAVÜZ ETTİLER! “Yüzde elli zihinsel engelli (11 yaş zekası) 22 yaşındaki Sinem Şahin 5 kişi tarafından( Fatih, Ali, Ahmet, Mustafa, Burhan) tecavüze uğradı. Olay Sinem'in hamile olmasıyla ortaya çıktı. Hakim Sinem'e kurtulmak için bağırıp bağırmadığını sordu. Sinem  bağırmadığını söyleyince hakim neden bağırmadığını sordu. Sinemcik gayet safiyane "bilmiyorum" dedi. Bunun üzerine hakim tecavüzü "rızayla cinsel ilişki" olarak değerlendirdi ve bu 5 kravatlı serbest bırakıldı. Sinem bağır(a)mamış. Zeka yaşı 11 olan bir kadına, kadının saflığını kullanan 5 yaratık cami de dahil çeşitli yerlerde tecavüz etti. Sinem bağır(a)madı. Mahkeme olayın faillerine beraat verdi; çünkü Sinem bağır(a)madı. "Camiye ayakkabılarıyla girdiler" diye meydanlarda bağıranlar! Sinem'e camide de tecavüz ettiler. Sinem sizin gibi bağır(a)madı. CÜBBELERİNDE DÜĞME ARIYORLAR! Bu toplumun saygıdeğer erkekleri, size sesleniyorum! Eğer Sinem'e sahip çıkmazsak eğer onun yerine bağırmazsak en başta kendi kızlarımız, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz, annelerimiz geleceğimizi lanetler; çünkü Sinem bağır(a)mıyor. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı-genciyle canlar hiçe sayılarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nde bugünkü sistem öyle kötü hale geldi ki sistemi bozanlardan çok bu sistemi kuranlardan kaygı eder hale geldik; çünkü sistemi kuranlar cübbelerinde düğme arıyorlar ve Sinem bağır(a)mıyor. Biz erkekler kadınlarımızla, gençlerimizle omuz omuza topyekün bu kara düzenle mücadele etmek zorundayız.Toplumun güvenini tekrar kazanmak için Sinem'e ses olmak zorundayız; çünkü Sinem bağır(a)mıyor.”
CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, zihinsel engelli Sinem’e tecavüze ve ardından gelen yargı kararına sert tepki gösterdi

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, kadınlara, engellilere, küçük yaştaki kız çocuklarına uygulanan şiddet, tecavüz ve ardından gelen yargı kararlarına tepki gösterdi.
NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR!
22 yaşında, yüzde elli zihinsel engelli olduğu için zeka yaşı 11 olan Sinem Şahin’e 5 kişi tarafından tecavüz edilmesinin toplumun tüm kesimlerince tepkiye neden olması gerektiğini kaydeden Çetinkaya, camiye ayakkabıyla girildiği gerekçesiyle meydanlarda bağıranların Sinem’e camide bile tecavüz edilmesine sessiz kaldığını vurguladı. Çetinkaya, “Sinem, sizin gibi bağır(a)madı” dedi.
Zihinsel engelli Sinem’in bağır(a)madığı gerekçesiyle mahkeme heyetinin tecavüzü ‘rızayla cinsel ilişki’ olarak değerlendirdiğini ve mahkemeye kravatlarıyla çıkan 5 caninin serbest kalmasına tepkisini yazıya döken Çetinkaya, şunları söyledi:
SİNEM’E CAMİDE DE TECAVÜZ ETTİLER!
“Yüzde elli zihinsel engelli (11 yaş zekası) 22 yaşındaki Sinem Şahin 5 kişi tarafından( Fatih, Ali, Ahmet, Mustafa, Burhan) tecavüze uğradı. Olay Sinem'in hamile olmasıyla ortaya çıktı. Hakim Sinem'e kurtulmak için bağırıp bağırmadığını sordu. Sinem  bağırmadığını söyleyince hakim neden bağırmadığını sordu. Sinemcik gayet safiyane "bilmiyorum" dedi. Bunun üzerine hakim tecavüzü "rızayla cinsel ilişki" olarak değerlendirdi ve bu 5 kravatlı serbest bırakıldı.
Sinem bağır(a)mamış. Zeka yaşı 11 olan bir kadına, kadının saflığını kullanan 5 yaratık cami de dahil çeşitli yerlerde tecavüz etti. Sinem bağır(a)madı. Mahkeme olayın faillerine beraat verdi; çünkü Sinem bağır(a)madı. "Camiye ayakkabılarıyla girdiler" diye meydanlarda bağıranlar! Sinem'e camide de tecavüz ettiler. Sinem sizin gibi bağır(a)madı.
CÜBBELERİNDE DÜĞME ARIYORLAR!
Bu toplumun saygıdeğer erkekleri, size sesleniyorum! Eğer Sinem'e sahip çıkmazsak eğer onun yerine bağırmazsak en başta kendi kızlarımız, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz, annelerimiz geleceğimizi lanetler; çünkü Sinem bağır(a)mıyor. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı-genciyle canlar hiçe sayılarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nde bugünkü sistem öyle kötü hale geldi ki sistemi bozanlardan çok bu sistemi kuranlardan kaygı eder hale geldik; çünkü sistemi kuranlar cübbelerinde düğme arıyorlar ve Sinem bağır(a)mıyor. Biz erkekler kadınlarımızla, gençlerimizle omuz omuza topyekün bu kara düzenle mücadele etmek zorundayız.Toplumun güvenini tekrar kazanmak için Sinem'e ses olmak zorundayız; çünkü Sinem bağır(a)mıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.