Su Hayattır Dediler…

GÜNDEM 22.03.2018 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1936+ kez okundu.
 

Su Hayattır Dediler…

   Mersin Çamlıbel Lions Kulübünün eğitime destekleri artarak devam ediyor. Mezitli Çevlik okulunun  içme suyu ihtiyacını karşılamak için okulun bahçesine  çeşme yaptıran, Çamlıbel Lions Kulübü bunla kalmayıp yönetimin isteği doğrultusunda Okul ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştılar.    Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı,Ln.Kadriye Gedik ” Su hayattır ve hepimizin elzem ihtiyacıdır. Özellikle Su Tasarrufu Haftası’na denk getirdiğimiz açılışımızda  farkındalıkta yaratmaya çalıştık.Bize ihtiyacı bildiren Mezitli Çevikli Okul yönetimine de çok teşekkür ederiz.Her yaptığımız aydın ve sağlıklı nesliler için okuldaki bir takım eksikleri de tamamlamak bizim için mutluluktu.Destek veren herkese tekrar teşekkür ederiz.”dedi. 

 

 Mersin Çamlıbel Lions Kulübünün eğitime destekleri artarak devam ediyor.

Mezitli Çevlik okulunun  içme suyu ihtiyacını karşılamak için okulun bahçesine  çeşme yaptıran, Çamlıbel Lions Kulübü bunla kalmayıp yönetimin isteği doğrultusunda Okul ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştılar.

 

 Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı,Ln.Kadriye Gedik ” Su hayattır ve hepimizin elzem ihtiyacıdır. Özellikle Su Tasarrufu Haftası’na denk getirdiğimiz açılışımızda  farkındalıkta yaratmaya çalıştık.Bize ihtiyacı bildiren Mezitli Çevikli Okul yönetimine de çok teşekkür ederiz.Her yaptığımız aydın ve sağlıklı nesliler için okuldaki bir takım eksikleri de tamamlamak bizim için mutluluktu.Destek veren herkese tekrar teşekkür ederiz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.