TAHİR SARIKAYA CEYHAN’DA MEDYA VE GÜNDEM KONULU KONFERANS VERDİ

GÜNDEM 22.03.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2840+ kez okundu.
 

TAHİR SARIKAYA CEYHAN’DA MEDYA VE GÜNDEM KONULU KONFERANS VERDİ

 Medya ve Gündem konulu konferans vermek üzere Ceyhan’a gelen  Beyaz Tv Uyan Türkiyem Proğram yapımcısı Tahir Sarıkaya ve asistanı İsmail Çanak Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Boydak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ceyhan’ın simgesi olan Şahmeran Figürünü Sarıkaya’ya taktim etti Beyaz Tv Uyan Türkiyem Program yapımcısı Tahir Sarıkaya  misafirperverliklerinden dolayı Başkan Boydak’a teşekkür etti.Sarıkaya daha sonra Murat Göğebakan Kültür Merkezinde Öğrenciler Medya ve gündem konulu konferans verdi.Sarıkaya konferansında televizyon haberciliği,internet medyası,İnternet haberciği,Sosyal medya gibi konularda hem konferans verdi hemde öğrencilerin sorularını cevaplayan Sarıkaya öğrencilere meslek edinmeleri konusunda hangi mesleği benimsediklerinin önemli olduğunu vurgu yaparak insanların gelecekte iş yaşamında  kendi geleceklerini çizmelerinin çok önemli olduğunu ifade etti. Sarıkaya günümüzde internet sayesinde cihazlar ve sistemler arasında hızlı bir şekilde iletişimin mümkün olduğunu hatta çoğu iletişimlerin yada haberlerin internet aracılığla yapıldığını  karşı tarafa  haber veya bir ileti verilirken bunda doğruluk çok önemlidir. Örneğin TV’de verilen bir haberin uzun veya kısa verilmesi değerlendirilmemelidir o verilen heberin kısa net olarak doğruluğu önem kazanır bizim mesleğimiz görevimiz en iyi yapmamızı öğretir gazeteci veya televizyoncu iseniz öncelikle siyasi olarak bir bakış açınız olmaması lazımdır diye konuştu. 

 Medya ve Gündem konulu konferans vermek üzere Ceyhan’a gelen  Beyaz Tv Uyan Türkiyem Proğram yapımcısı Tahir Sarıkaya ve asistanı İsmail Çanak Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Boydak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ceyhan’ın simgesi olan Şahmeran Figürünü Sarıkaya’ya taktim etti

Beyaz Tv Uyan Türkiyem Program yapımcısı Tahir Sarıkaya  misafirperverliklerinden dolayı Başkan Boydak’a teşekkür etti.Sarıkaya daha sonra Murat Göğebakan Kültür Merkezinde Öğrenciler Medya ve gündem konulu konferans verdi.Sarıkaya konferansında televizyon haberciliği,internet medyası,İnternet haberciği,Sosyal medya gibi konularda hem konferans verdi hemde öğrencilerin sorularını cevaplayan Sarıkaya öğrencilere meslek edinmeleri konusunda hangi mesleği benimsediklerinin önemli olduğunu vurgu yaparak insanların gelecekte iş yaşamında  kendi geleceklerini çizmelerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Sarıkaya günümüzde internet sayesinde cihazlar ve sistemler arasında hızlı bir şekilde iletişimin mümkün olduğunu hatta çoğu iletişimlerin yada haberlerin internet aracılığla yapıldığını  karşı tarafa  haber veya bir ileti verilirken bunda doğruluk çok önemlidir. Örneğin TV’de verilen bir haberin uzun veya kısa verilmesi değerlendirilmemelidir o verilen heberin kısa net olarak doğruluğu önem kazanır bizim mesleğimiz görevimiz en iyi yapmamızı öğretir gazeteci veya televizyoncu iseniz öncelikle siyasi olarak bir bakış açınız olmaması lazımdır diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.