Gecemizden geriye kalanlar

GÜNDEM 27.03.2018 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1390+ kez okundu.
 

Gecemizden geriye kalanlar

  ADANA/ Gazetemizin 14’üncü kuruluş yıldönümü, dostlarımız ve okurlarımızın katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir etkinlikle kutlandı.  TÜMSİAD SİTESİNDE YER VERDİ Gazetemizin gecesi bazı gazetelerin yanı sıra TÜMSİAD Adana Şubesi’nin internet sitesinde de yerini aldı. Cuma günü yapılan gecemiz hala konuşuluyor.  Kahtalı Mıçı sürprizi ise geceye renk kattı. Ünlü sanatçı okuduğu türkülerle konukları adeta coşturdu. Nihat Sarıca’nın müzik ziyafeti ise konuklara unutulmaz saatler yaşattı.  ONUR MÜCADELESİ VURGUSU  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, gecemizle ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘’Kurulduğu günden bu yana ahlaki değerlere önem vererek, onur mücadelesi veren Egemen Gazetesi’nin kurucu ve çalışanlarını gönülden kutluyorum’’ dedi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli ise açış konuşmasında yerel basının önemine dikkat çekti. Gecemizden geriye ise bu kareler kaldı.  Gazetemizin kuruluş gecesine; CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni,  Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Askeri Dağlı ve Ertan Sümer,  Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, CHP İl Başkan Yardımcısı Adil Bayram, MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Sedat Özer ve Burhan Kızıl, CHP Kurultay Delegeleri Hasan Aslan ve Orhan Bayram, CHP İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, MHP Çukurova Meclis Üyesi Ayça Katlav, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Balcalı Hastanesi Müdürü Ali Önal, Yüreğir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özer Ödeş, CHP Eski Milletvekili Hulusi Güvel, Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, TÜMSİAD Başkanı Yakup Sarıca, MHP Seyhan Belediye Başkan Adaylarından Şehmus Uçar, Dr. Adem Gündoğan, Oto Galericiler Sitesi Kurucu Başkanı İbrahim Öcal, işkadını Sıdıka Uğurlugüngör, iş kadını Ayşe Alpargu, işadamı Erdal Kemal Şenadım,  işkadını Yeşim Akkaş, gazetemiz Hukuk Müşaviri Avukat Fikret Adamhasan, AK Parti Çukurova İlçe Eski Başkanı Ramazan Çırak, CHP Çukurova İlçe Eski Başkanı Yüksel Erdoğan, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ADANA/ Gazetemizin 14’üncü kuruluş yıldönümü, dostlarımız ve okurlarımızın katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir etkinlikle kutlandı. 
TÜMSİAD SİTESİNDE YER VERDİ
Gazetemizin gecesi bazı gazetelerin yanı sıra TÜMSİAD Adana Şubesi’nin internet sitesinde de yerini aldı. Cuma günü yapılan gecemiz hala konuşuluyor.  Kahtalı Mıçı sürprizi ise geceye renk kattı. Ünlü sanatçı okuduğu türkülerle konukları adeta coşturdu. Nihat Sarıca’nın müzik ziyafeti ise konuklara unutulmaz saatler yaşattı. 
ONUR MÜCADELESİ VURGUSU 
TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, gecemizle ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘’Kurulduğu günden bu yana ahlaki değerlere önem vererek, onur mücadelesi veren Egemen Gazetesi’nin kurucu ve çalışanlarını gönülden kutluyorum’’ dedi.
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli ise açış konuşmasında yerel basının önemine dikkat çekti. Gecemizden geriye ise bu kareler kaldı. 
Gazetemizin kuruluş gecesine; CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni,  Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Askeri Dağlı ve Ertan Sümer,  Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, CHP İl Başkan Yardımcısı Adil Bayram, MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Sedat Özer ve Burhan Kızıl, CHP Kurultay Delegeleri Hasan Aslan ve Orhan Bayram, CHP İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, MHP Çukurova Meclis Üyesi Ayça Katlav, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Balcalı Hastanesi Müdürü Ali Önal, Yüreğir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özer Ödeş, CHP Eski Milletvekili Hulusi Güvel, Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, TÜMSİAD Başkanı Yakup Sarıca, MHP Seyhan Belediye Başkan Adaylarından Şehmus Uçar, Dr. Adem Gündoğan, Oto Galericiler Sitesi Kurucu Başkanı İbrahim Öcal, işkadını Sıdıka Uğurlugüngör, iş kadını Ayşe Alpargu, işadamı Erdal Kemal Şenadım,  işkadını Yeşim Akkaş, gazetemiz Hukuk Müşaviri Avukat Fikret Adamhasan, AK Parti Çukurova İlçe Eski Başkanı Ramazan Çırak, CHP Çukurova İlçe Eski Başkanı Yüksel Erdoğan, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.