Bakanlıktan değirmen sektörüne tam destek

GÜNDEM 29.03.2018 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2080+ kez okundu.
 

Bakanlıktan değirmen sektörüne tam destek

     ‘Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’ (World Mill Tech) TÜYAP’ta kapılarını açtı. 16 ülkeden 190 marka ve 127 firma fuarda bir araya geldi. Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ile Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği’nin (DESMÜD) iş birliğiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen fuarın açılışını yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “Bakanlık olarak emrinizdeyiz. Ar-Ge ve Tasarım merkezi kurarak, nitelikli üretimi arttırmak için her türlü desteğe hazırız” dedi   Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ile Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği’nin (DESMÜD) büyük iş birliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği (ICC) desteği ile Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı' (World Mill Tech) kapılarını açtı. 4 salon 30 bin metrekarelik alanda 16 ülkeden 190 marka ve 127 firma ile açılan fuar, 1 Nisan’a kadar devam edecek.   T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’in teşrifiyle gerçekleşen açılış töreninde; Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği Başkanı Prof. Dr. Hamit Köksel, Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği Başkanı Zeki Demirtaşoğlu ile TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü yaptıkları konuşmalarla sektörü değerlendirdiler.  

 

 

 ‘Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’ (World Mill Tech) TÜYAP’ta kapılarını açtı. 16 ülkeden 190 marka ve 127 firma fuarda bir araya geldi. Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ile Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği’nin (DESMÜD) iş birliğiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen fuarın açılışını yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “Bakanlık olarak emrinizdeyiz. Ar-Ge ve Tasarım merkezi kurarak, nitelikli üretimi arttırmak için her türlü desteğe hazırız” dedi

 

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ile Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği’nin (DESMÜD) büyük iş birliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği (ICC) desteği ile Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı' (World Mill Tech) kapılarını açtı. 4 salon 30 bin metrekarelik alanda 16 ülkeden 190 marka ve 127 firma ile açılan fuar, 1 Nisan’a kadar devam edecek.

 

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’in teşrifiyle gerçekleşen açılış töreninde; Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği Başkanı Prof. Dr. Hamit Köksel, Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği Başkanı Zeki Demirtaşoğlu ile TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü yaptıkları konuşmalarla sektörü değerlendirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.