CEYHAN AĞAÇ İŞLERİ'NDE EKER RAKİPSİZ BAŞKAN

GÜNDEM 30.03.2018 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2691+ kez okundu.
 

CEYHAN AĞAÇ İŞLERİ'NDE EKER RAKİPSİZ BAŞKAN

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Ağaç İşleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Tayfun Eker, üyelerden tam destek alarak göreve yeniden seçildi.   Oda hizmet binasında Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine, Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri,  Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz- Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman yaptılar.    TESK Toplantısı için Ankara'da bulunan Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, çiçek ve mesaj göndererek, Başkan Tayfun Eker ile yönetim kurulunu tebrik ederek, başarı diledi.   Divan Başkanı Göktaş, gündem gereği seçime katılanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu. Yönetim, denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Dilek ve temennilerde konuşan Başkan Eker, esnafının özellikle site yangınından sonra çektiği dile getirerek, o süreçten sonra yaptıkları çalışmalar ve yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Federasyon Başkan Yardımcısı Avcı da, Ceyhan esnafının sıkıntılarını bildiklerini ve Federasyon olarak ellerinden gelen desteği vererek çözüme katkı koyacaklarını belirtti.   Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, Tayfun Eker başkanlığındaki Yaşar Eken, Selahattin Başaranoğlu, İsmail Uğur, Bilal İnci, Mehmet Bülent Geldi, Hüseyin Yılmaz'dan oluşan yönetim kurulu ile Eyüp Çağan, Abdullah Turhan ve Selahattin Gök'ten teşkil denetim kurulu oyların tümünü alarak 4 yıllığına göreve seçildiler.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Ağaç İşleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Tayfun Eker, üyelerden tam destek alarak göreve yeniden seçildi.

 

Oda hizmet binasında Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine, Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri,  Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz- Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman yaptılar. 

 

TESK Toplantısı için Ankara'da bulunan Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, çiçek ve mesaj göndererek, Başkan Tayfun Eker ile yönetim kurulunu tebrik ederek, başarı diledi.

 

Divan Başkanı Göktaş, gündem gereği seçime katılanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu. Yönetim, denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Dilek ve temennilerde konuşan Başkan Eker, esnafının özellikle site yangınından sonra çektiği dile getirerek, o süreçten sonra yaptıkları çalışmalar ve yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Federasyon Başkan Yardımcısı Avcı da, Ceyhan esnafının sıkıntılarını bildiklerini ve Federasyon olarak ellerinden gelen desteği vererek çözüme katkı koyacaklarını belirtti.

 

Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, Tayfun Eker başkanlığındaki Yaşar Eken, Selahattin Başaranoğlu, İsmail Uğur, Bilal İnci, Mehmet Bülent Geldi, Hüseyin Yılmaz'dan oluşan yönetim kurulu ile Eyüp Çağan, Abdullah Turhan ve Selahattin Gök'ten teşkil denetim kurulu oyların tümünü alarak 4 yıllığına göreve seçildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.