HASGÜL İNŞAAT BÜTÜN YATIRIMLARINI SARIÇAM’A KAYDIRDI

GÜNDEM 30.03.2018 - 11:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2634+ kez okundu.
 

HASGÜL İNŞAAT BÜTÜN YATIRIMLARINI SARIÇAM’A KAYDIRDI

    Adana’nın yeni yerleşim yeri Sarıçam son 2-3 yılda müteahhitlerin gözdesi oldu. Özellikle son zamanlarda aldığı büyük kamu yatırımları ile şehrin cazibe merkezi haline gelen Sarıçam, Adana’nın imar noktasında çıkışı olarak değerlendiriliyor. Sarıçam’da inşaat yapan firmalardan biri de Hasgül İnşaat. Daha önce Süleyman Demirel, Huzurevleri, Hayalpark ve Barajyolu civarlarında yüzlerce konut yaparak teslim eden Hasgül İnşaat, Sarıçam’ın parlak geleceğine kayıtsız kalamayarak bütün yatırımlarını bu bölgeye topladı. Hasgül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Hasgül, devamlı göç aldığı için Adana’da konut ihtiyacının sürekli yaşandığını söyledi. Sarıçam’ın da bu noktada yatırımcı için ön plana çıktığının altını çizen Hasgül, sağlam zemini, temiz ve havadar yapısı, manzarası, ormana ve göle yakınlığı, iki üniversitesi, stadyumu, şehir hastanesi ve diğer kamu yatırımları nedeniyle Sarıçam’a kayıtsız kalamadıklarını anlattı. Sarıçam’ın geleceğine inandıkları için bütün yatırımlarını bu bölgede yapmaya başladıklarını ifade eden Hasgül, bölgede ilk olarak Hasgül Panorama’yı inşa ettiklerini vurguladı. 2+1’den 7+1’e kadar seçeneklerin mevcut olduğu Hasgül Panorama’nın bölgeye değer kattığını söyleyen Hasgül, sosyal donatıları ve manzarası ile benzerinin olmadığını dile getirdi. “500 KONUTLUK BİR PORTFÖYÜMÜZ VAR” Bölgede stadyum yolu üzerinde hali hazırda 39+42 olmak üzere toplam 81 konutluk iki projelerinin daha hazır olduğunu belirten Hasgül, ekonomik gidişata göre temel atmayı planladıklarını ifade etti. Sarıçam’da toplam 500 konutluk bir portföyleri bulunduğuna vurgu yapan Atilla Hasgül, zamanla ihtiyaca göre yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. Konut yapımında en çok kaliteye önem verdiklerinin altını çizen Hasgül, müşterinin verdiği parayı hak eden konut yapmayı istediklerini anlattı. Tüketicinin aldığı üründe herhangi bir sorun yaşamaması için her kalemde birinci sınıf malzeme kullandıklarını ifade eden Hasgül, “Bizden konut alan pişman olmaz. Kalite bizim için vazgeçilmezdir.” İfadelerini kullandı. İnşaat sektöründe 2018’in durgun geçtiğini vurgulayan Atilla Hasgül, “2-3 senedir ekonomide geriye gidiş vardı. Bir sene içerisinde inşaat maliyetleri ortalama yüzde 50 arttı. Şuanki sorunumuz maliyetleri fiyatlara yansıtamamız. O nedenle 2018’in durgun geçeceğini biliyoruz ama 2019’dan umutluyuz.” diye konuştu.

 

 

Adana’nın yeni yerleşim yeri Sarıçam son 2-3 yılda müteahhitlerin gözdesi oldu. Özellikle son zamanlarda aldığı büyük kamu yatırımları ile şehrin cazibe merkezi haline gelen Sarıçam, Adana’nın imar noktasında çıkışı olarak değerlendiriliyor. Sarıçam’da inşaat yapan firmalardan biri de Hasgül İnşaat. Daha önce Süleyman Demirel, Huzurevleri, Hayalpark ve Barajyolu civarlarında yüzlerce konut yaparak teslim eden Hasgül İnşaat, Sarıçam’ın parlak geleceğine kayıtsız kalamayarak bütün yatırımlarını bu bölgeye topladı.

Hasgül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Hasgül, devamlı göç aldığı için Adana’da konut ihtiyacının sürekli yaşandığını söyledi. Sarıçam’ın da bu noktada yatırımcı için ön plana çıktığının altını çizen Hasgül, sağlam zemini, temiz ve havadar yapısı, manzarası, ormana ve göle yakınlığı, iki üniversitesi, stadyumu, şehir hastanesi ve diğer kamu yatırımları nedeniyle Sarıçam’a kayıtsız kalamadıklarını anlattı. Sarıçam’ın geleceğine inandıkları için bütün yatırımlarını bu bölgede yapmaya başladıklarını ifade eden Hasgül, bölgede ilk olarak Hasgül Panorama’yı inşa ettiklerini vurguladı. 2+1’den 7+1’e kadar seçeneklerin mevcut olduğu Hasgül Panorama’nın bölgeye değer kattığını söyleyen Hasgül, sosyal donatıları ve manzarası ile benzerinin olmadığını dile getirdi.

“500 KONUTLUK BİR PORTFÖYÜMÜZ VAR”

Bölgede stadyum yolu üzerinde hali hazırda 39+42 olmak üzere toplam 81 konutluk iki projelerinin daha hazır olduğunu belirten Hasgül, ekonomik gidişata göre temel atmayı planladıklarını ifade etti. Sarıçam’da toplam 500 konutluk bir portföyleri bulunduğuna vurgu yapan Atilla Hasgül, zamanla ihtiyaca göre yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Konut yapımında en çok kaliteye önem verdiklerinin altını çizen Hasgül, müşterinin verdiği parayı hak eden konut yapmayı istediklerini anlattı. Tüketicinin aldığı üründe herhangi bir sorun yaşamaması için her kalemde birinci sınıf malzeme kullandıklarını ifade eden Hasgül, “Bizden konut alan pişman olmaz. Kalite bizim için vazgeçilmezdir.” İfadelerini kullandı.

İnşaat sektöründe 2018’in durgun geçtiğini vurgulayan Atilla Hasgül, “2-3 senedir ekonomide geriye gidiş vardı. Bir sene içerisinde inşaat maliyetleri ortalama yüzde 50 arttı. Şuanki sorunumuz maliyetleri fiyatlara yansıtamamız. O nedenle 2018’in durgun geçeceğini biliyoruz ama 2019’dan umutluyuz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.