EVLER ARTIK ZAMANIN ÖTESİNDE OLACAK

31.03.2018 - 07:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1505+ kez okundu.
 

EVLER ARTIK ZAMANIN ÖTESİNDE OLACAK

Doğtaş, yeni salon takımı Cool ile zamanın ötesinde olmaya devam ediyor. Modern görüntüsü ve fonksiyonel kullanımı ile evler artık çok ‘Cool’ olacak.
Öncü tasarımlarıyla Türkiye’de mobilya trendlerine yön veren Doğtaş, yeni salon takımı Cool ile yaşam alanlarınızı zamanın ötesine taşıyor. Sırt minderlerinin ön ve arka yüzeylerinde yer alan farklı yönlerdeki özel dikiş tasarımı iki yönlü esnek kullanım imkânı sağlıyor.   Doğtaş Cool Salon Takımı, 3’lü ve 2’li koltuklarında yer alan ters makas yatak mekanizmasıyla evlerde misafir ağırlamayı daha konforlu ve keyifli hale getiriyor. Cool Salon Takımı’yla uyumlu kompakt berjeri, zengin kırlent uygulamaları ve ince bazası ile bütünlük oluşturan yüksek ahşap ayakları, takıma zarafet ve şıklık katıyor.   Her Döneme Uygunluğu ile Siz de Rahat Edeceksiniz   Zamansız stil anlayışıyla dünya trendlerinin önlenemez değişkenliğine rağmen evlerin her zaman güncel kalmasını sağlayan Cool Salon Takımı, her döneme hitap eden çizgileri ve bugünün detaylarıyla adeta zamansızlığın tanımını yeniden yapıyor.   Ekru ve ceviz ayak renkleriyle tercih edebileceğiniz Cool Salon Takımı tüm Doğtaş mağazalarında sizleri bekliyor.  
Doğtaş, yeni salon takımı Cool ile zamanın ötesinde olmaya devam ediyor. Modern görüntüsü ve fonksiyonel kullanımı ile evler artık çok ‘Cool’ olacak.

Öncü tasarımlarıyla Türkiye’de mobilya trendlerine yön veren Doğtaş, yeni salon takımı Cool ile yaşam alanlarınızı zamanın ötesine taşıyor. Sırt minderlerinin ön ve arka yüzeylerinde yer alan farklı yönlerdeki özel dikiş tasarımı iki yönlü esnek kullanım imkânı sağlıyor.

 

Doğtaş Cool Salon Takımı, 3’lü ve 2’li koltuklarında yer alan ters makas yatak mekanizmasıyla evlerde misafir ağırlamayı daha konforlu ve keyifli hale getiriyor. Cool Salon Takımı’yla uyumlu kompakt berjeri, zengin kırlent uygulamaları ve ince bazası ile bütünlük oluşturan yüksek ahşap ayakları, takıma zarafet ve şıklık katıyor.

 

Her Döneme Uygunluğu ile Siz de Rahat Edeceksiniz

 

Zamansız stil anlayışıyla dünya trendlerinin önlenemez değişkenliğine rağmen evlerin her zaman güncel kalmasını sağlayan Cool Salon Takımı, her döneme hitap eden çizgileri ve bugünün detaylarıyla adeta zamansızlığın tanımını yeniden yapıyor.

 

Ekru ve ceviz ayak renkleriyle tercih edebileceğiniz Cool Salon Takımı tüm Doğtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.