BORSA’YA “BİLGİÇ” BAŞKAN

GÜNDEM 03.04.2018 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2076+ kez okundu.
 

BORSA’YA “BİLGİÇ” BAŞKAN

  Adana’da Ticaret Borsası (ATB) Başkanı “Biz projelerimizle konuşuruz” diyen aynı zamanda Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Bilgiç oldu. Mavi liste ile seçime katılan mevcut başkan Bilgiç, “Demokratik bir seçim oldu, herkese teşekkürler” dedi.  LİSTELER SAVAŞI  Adana Ticaret Borsası’nda dün yapılan seçimlerde, başkanlık için mevcut başkan Şahin Bilgiç (mavi), Ali Can Yamanyılmaz (turuncu), Orhan İlhan ise (beyaz) liste ile yarıştı. 1400 kayıtlı üyesi olan Adana Ticaret Borsası’nda 912 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu.  402 ÜYENİN OYUNU ALDI  Üyeler 4 sandıkta oy kullanırken polis, seçimler için geniş güvenlik tedbiri aldı. Saat 17.00’ye kadar süren oy verme işleminin ardından sandıklardan çıkan sonucu göre, oy kullanan 833 üyeden 402’sinin oyunu alan Şahin Bilgiç başkanlık koltuğuna yeniden oturdu.  DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR  İşadamı Orhan İlhan 247, Ali Can Yamanyılmaz ise 179 oy aldı, 5 oy ise geçersiz sayıldı. ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Bugünden sonra Adana’yı daha iyi yerlere getirecek projeleri hayata geçireceğiz. Bize güvenerek destek verenlere teşekkür ederim” diye konuştu. Adana Ticaret Borsası seçimlerine 912 üyeden 833'ü katıldı. Başkan adayları Şahin Bilgiç, Ali Can Yamanyılmaz ile Orhan İlhan seçim öncesi gazetecilere kolkola fotoğraf verdi. Bilgiç, seçimde neredeyse üyelerin yarısına yakınının oyunu alarak başkanlığa hak kazandı.

 

Adana’da Ticaret Borsası (ATB) Başkanı “Biz projelerimizle konuşuruz” diyen aynı zamanda Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Bilgiç oldu. Mavi liste ile seçime katılan mevcut başkan Bilgiç, “Demokratik bir seçim oldu, herkese teşekkürler” dedi. 
LİSTELER SAVAŞI 
Adana Ticaret Borsası’nda dün yapılan seçimlerde, başkanlık için mevcut başkan Şahin Bilgiç (mavi), Ali Can Yamanyılmaz (turuncu), Orhan İlhan ise (beyaz) liste ile yarıştı. 1400 kayıtlı üyesi olan Adana Ticaret Borsası’nda 912 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. 
402 ÜYENİN OYUNU ALDI 
Üyeler 4 sandıkta oy kullanırken polis, seçimler için geniş güvenlik tedbiri aldı. Saat 17.00’ye kadar süren oy verme işleminin ardından sandıklardan çıkan sonucu göre, oy kullanan 833 üyeden 402’sinin oyunu alan Şahin Bilgiç başkanlık koltuğuna yeniden oturdu. 
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR 
İşadamı Orhan İlhan 247, Ali Can Yamanyılmaz ise 179 oy aldı, 5 oy ise geçersiz sayıldı. ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Bugünden sonra Adana’yı daha iyi yerlere getirecek projeleri hayata geçireceğiz. Bize güvenerek destek verenlere teşekkür ederim” diye konuştu.
Adana Ticaret Borsası seçimlerine 912 üyeden 833'ü katıldı. Başkan adayları Şahin Bilgiç, Ali Can Yamanyılmaz ile Orhan İlhan seçim öncesi gazetecilere kolkola fotoğraf verdi. Bilgiç, seçimde neredeyse üyelerin yarısına yakınının oyunu alarak başkanlığa hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.