BAŞKAN YENİ MAZBATASINI ALDI

GÜNDEM 04.04.2018 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2105+ kez okundu.
 

BAŞKAN YENİ MAZBATASINI ALDI

İkinci kez güven tazeledi, koltukta en uzun süre oturan il başkanı oldu
ADANA / Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Avukat Fikret Yeni, mazbatasını aldı. Yeni, yeniden seçilmesiyle en uzun süre koltukta kalan il başkanı da oldu.  AK Parti’nin 6. Olağan Kongresi geçen pazar günü merkez Yüreğir ilçesi Serinevler spor salonunda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak konuşma yaptığı kongreye tek liste ile gidildi. Genel Merkez’in aday gösterdiği İl Başkanı Fikret Yeni, yeniden seçildi. Yeni, dün 49 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Adliyesi’ndeki Seyhan 1. İlçe Seçim Kurulu’na giderek Hakim Meryem Uludamar’dan mazbatasını aldı. İkinci kez güven tazeleyen Başkan Fikret Yeni daha sonra ise Adliye binası önünde yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerde oluştu:  Abdulkadir Kaplan, Adem Sağlam, Ahmet Has, Ali Arık, Ali Pamuk, Azime Anlar, Bora Tomas, Bülent Dalyan, Cemal Akın, Cevriye Güney, Erdal Hatipoğlu, Esmahan Işık, Fatma Nur Zaloğlu, Ferat Koçdemir, Fikret Berhan Özcandan, Gökhan Osmanoğlu, Halil İbrahim Dilme, Halis Bayrak, Haluk Sığınç, Hasan Dönmez, Haşim Eryürek, Hayriye Karaca, Hüseyin Doğan, İdris Yüksekyayla, İrfan Candan, Gonca Saygılı, Leyla Türk, Lülüfer Çiçekli, Mehmet Aslan, Mehmet Kurtaran, Melike Yıldırım, Meryem Kutlu, Muhittin Çolak, Murat Ayhan Benlice, Murat Duman, Mustafa Aydın, Mustafa Baş, Nurgül Gökalp, Ömer Küpeli, Ramazan Çırak, Recep Öner, Sevda Erdede, Sinan Gül, Şerif Güler, Şükrü Geyikçi, Tuğba Polat, Ufuk Mazı, Yusuf Emekli, Yücel Koç. (EGEMEN)
İkinci kez güven tazeledi, koltukta en uzun süre oturan il başkanı oldu

ADANA / Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Avukat Fikret Yeni, mazbatasını aldı. Yeni, yeniden seçilmesiyle en uzun süre koltukta kalan il başkanı da oldu. 

AK Parti’nin 6. Olağan Kongresi geçen pazar günü merkez Yüreğir ilçesi Serinevler spor salonunda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak konuşma yaptığı kongreye tek liste ile gidildi. Genel Merkez’in aday gösterdiği İl Başkanı Fikret Yeni, yeniden seçildi. Yeni, dün 49 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Adliyesi’ndeki Seyhan 1. İlçe Seçim Kurulu’na giderek Hakim Meryem Uludamar’dan mazbatasını aldı. İkinci kez güven tazeleyen Başkan Fikret Yeni daha sonra ise Adliye binası önünde yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerde oluştu:  Abdulkadir Kaplan, Adem Sağlam, Ahmet Has, Ali Arık, Ali Pamuk, Azime Anlar, Bora Tomas, Bülent Dalyan, Cemal Akın, Cevriye Güney, Erdal Hatipoğlu, Esmahan Işık, Fatma Nur Zaloğlu, Ferat Koçdemir, Fikret Berhan Özcandan, Gökhan Osmanoğlu, Halil İbrahim Dilme, Halis Bayrak, Haluk Sığınç, Hasan Dönmez, Haşim Eryürek, Hayriye Karaca, Hüseyin Doğan, İdris Yüksekyayla, İrfan Candan, Gonca Saygılı, Leyla Türk, Lülüfer Çiçekli, Mehmet Aslan, Mehmet Kurtaran, Melike Yıldırım, Meryem Kutlu, Muhittin Çolak, Murat Ayhan Benlice, Murat Duman, Mustafa Aydın, Mustafa Baş, Nurgül Gökalp, Ömer Küpeli, Ramazan Çırak, Recep Öner, Sevda Erdede, Sinan Gül, Şerif Güler, Şükrü Geyikçi, Tuğba Polat, Ufuk Mazı, Yusuf Emekli, Yücel Koç. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.