PORTAKAL BAHÇESİNDE KEBAP KEYFİ!

GÜNDEM 08.04.2018 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2279+ kez okundu.
 

PORTAKAL BAHÇESİNDE KEBAP KEYFİ!

  ADANA - Adana’da 6’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında merkez Seyhan ilçesindeki bir portakal bahçesinde mangal partisi düzenlendi. Yüzlerce kişi, büyük özenle pişirilen kebapları portakal çiçeği kokusunda yemenin keyfini yaşadı.  Vali Mahmut Demirtaş da eşi Beyhan Demirtaş ile portakal bahçesindeki etkinliğe katılıp misafirlere “afiyet olsun” dedi, sohbet etti. Demirtaş, şehri bir uçtan diğerine saran portakal kokusuyla güzel bir atmosfer yaşandığını söyledi. Portakal bahçesindeki kebap etkinliğine Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın fikir öncüsü Ali Haydar Bozkurt ile ünlü sanatçı Menderes Samancılar da katıldı. (EGEMEN)

 

ADANA - Adana’da 6’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında merkez Seyhan ilçesindeki bir portakal bahçesinde mangal partisi düzenlendi. Yüzlerce kişi, büyük özenle pişirilen kebapları portakal çiçeği kokusunda yemenin keyfini yaşadı. 

Vali Mahmut Demirtaş da eşi Beyhan Demirtaş ile portakal bahçesindeki etkinliğe katılıp misafirlere “afiyet olsun” dedi, sohbet etti. Demirtaş, şehri bir uçtan diğerine saran portakal kokusuyla güzel bir atmosfer yaşandığını söyledi. Portakal bahçesindeki kebap etkinliğine Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın fikir öncüsü Ali Haydar Bozkurt ile ünlü sanatçı Menderes Samancılar da katıldı. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.