Sözlü Ceyhan’da vatandaşların sevgi seli arasında esnafları ziyaret etti

GÜNDEM 11.04.2018 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1413+ kez okundu.
 

Sözlü Ceyhan’da vatandaşların sevgi seli arasında esnafları ziyaret etti

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da  esnaf ziyareti gerçekleştirdi   Ceyhan’da esnafları ziyaret ederek ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, ziyaret edip hayırlı işler dilemek için girdiği berberde tıraş oldu   ZİYARET ETMEK İÇİN GİRDİĞİ BERBERDE TIRAŞ OLDU Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti esnasında esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak kentin yalnızca merkezinde değil  ilçelerinde de adil hizmet sağladıklarını ifade eden Başkan Sözlü, esnaf ziyareti esnasında girdiği berberde tıraş oldu, yolu sık sık vatandaşların sevgi seli ve fotoğraf çekilme isteği ile kesildi.    

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da  esnaf ziyareti gerçekleştirdi

 

Ceyhan’da esnafları ziyaret ederek ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, ziyaret edip hayırlı işler dilemek için girdiği berberde tıraş oldu

 

ZİYARET ETMEK İÇİN GİRDİĞİ BERBERDE TIRAŞ OLDU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti esnasında esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak kentin yalnızca merkezinde değil  ilçelerinde de adil hizmet sağladıklarını ifade eden Başkan Sözlü, esnaf ziyareti esnasında girdiği berberde tıraş oldu, yolu sık sık vatandaşların sevgi seli ve fotoğraf çekilme isteği ile kesildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.