ADANA İÇİN 2023 BULUŞMASI

GÜNDEM 11.04.2018 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1891+ kez okundu.
 

ADANA İÇİN 2023 BULUŞMASI

AK Parti’nin Şehrim 2023 projesi kapsamında Adana’ya gelen otobüsünün ardından AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da “Şehir Buluşması” gerçekleştiriyor.  Seyhan Otel’de bugün saat 9.30’da gerçekleştirilecek toplantıda, şehirlerin mevcut kimliklerinin korunarak geliştirilmesi ve her şehrin 2023 hedeflerinin; şehrin dinamiklerinin katkılarıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi amaçlanıyor. “Şehrim 2023”projesinin ikinci etabı olan “Şehir Buluşması”nda konuşacak Karaaslan, yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koyacak.

AK Parti’nin Şehrim 2023 projesi kapsamında Adana’ya gelen otobüsünün ardından AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da “Şehir Buluşması” gerçekleştiriyor. 

Seyhan Otel’de bugün saat 9.30’da gerçekleştirilecek toplantıda, şehirlerin mevcut kimliklerinin korunarak geliştirilmesi ve her şehrin 2023 hedeflerinin; şehrin dinamiklerinin katkılarıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi amaçlanıyor. “Şehrim 2023”projesinin ikinci etabı olan “Şehir Buluşması”nda konuşacak Karaaslan, yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.