ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ POLİS HAFTASINI KARAKOLDA KUTLADI

GÜNDEM 11.04.2018 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1358+ kez okundu.
 

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ POLİS HAFTASINI KARAKOLDA KUTLADI

ADANA / Adana’da, Mehmet Adil İkiz Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’ncü yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Polis Merkezi’ni ziyaret etti.   Hafta kutlamaları kapsamında polis merkezine giden küçük öğrencileri kabul eden polisler, onlarla ilgilendi, ikramda bulundu. Küçük öğrencileri, polis merkezinde bir süre ağırlayan merkez çalışanları, yaptıkları ziyaret için teşekkür etti, başarı diledi. Anaokulu öğrencileri de polislerin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı. Polis merkezinde oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, hep bir ağızdan “Herşey için teşekkürler” diyerek ayrıldı. (EGEMEN)

ADANA / Adana’da, Mehmet Adil İkiz Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’ncü yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Polis Merkezi’ni ziyaret etti.  

Hafta kutlamaları kapsamında polis merkezine giden küçük öğrencileri kabul eden polisler, onlarla ilgilendi, ikramda bulundu. Küçük öğrencileri, polis merkezinde bir süre ağırlayan merkez çalışanları, yaptıkları ziyaret için teşekkür etti, başarı diledi. Anaokulu öğrencileri de polislerin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı. Polis merkezinde oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, hep bir ağızdan “Herşey için teşekkürler” diyerek ayrıldı. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.