DEMİRTAŞ, HUZUREVİ VE ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 20.04.2018 - 12:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2026+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, HUZUREVİ VE ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

      Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.   İlk olarak Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Hanımefendi Beyhan Demirtaş, yaşlılar ile bir araya gelerek, onlar ile bir süre sohbet edip, hatırlarını sordu.   Yaşlılar ile yakından ilgilenen Hanımefendi Beyhan Demirtaş, daha sonra Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’ne geçti.   Çocukların genel durumu hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, devletin himayesi altında bulunan yaşlıların ve çocukların korunup, sağlıklı ve mutlu ortamlarda barınmaları ile ilgili tüm kurum yetkilerinin gece gündüz demeden hizmet ettiğini söyledi.   Hanımefendi Beyhan Demirtaş, ziyareti yaşılar ve çocuklar ile karşılıklı sohbet ile devam etti.

 

 

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.

 

İlk olarak Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Hanımefendi Beyhan Demirtaş, yaşlılar ile bir araya gelerek, onlar ile bir süre sohbet edip, hatırlarını sordu.

 

Yaşlılar ile yakından ilgilenen Hanımefendi Beyhan Demirtaş, daha sonra Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’ne geçti.

 

Çocukların genel durumu hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, devletin himayesi altında bulunan yaşlıların ve çocukların korunup, sağlıklı ve mutlu ortamlarda barınmaları ile ilgili tüm kurum yetkilerinin gece gündüz demeden hizmet ettiğini söyledi.

 

Hanımefendi Beyhan Demirtaş, ziyareti yaşılar ve çocuklar ile karşılıklı sohbet ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.