ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM OTOBÜSÜ BUGÜN ADANA’DA

GÜNDEM 20.04.2018 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1419+ kez okundu.
 

ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM OTOBÜSÜ BUGÜN ADANA’DA

İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün bugünkü durağı Adana olacak.  BUGÜN SOSYETE PAZARI,  YARIN İSE GALLERİA’DA İYİ Parti Adana İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi M.Metanet Çulhaoğlu, “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsünün 21 Nisan’da (bugün) Çukurova Sosyete Pazarı’nda , 22 Nisan Pazar günü de Galeria’da olacağını belirterek, “Gelen otobüste Genel merkez yöneticilerimiz de olacak, sorunlar ve sıkıntılar yetkililerce dinlenecek, bu görüşmeler yine Genel merkezimiz tarafından dikkate alınıp çözüm üretilecektir” dedi.  “İKTİDAR OLACAĞIZ” Seçimlerin erkene alınmasını da değerlendiren Çulhaoğlu, 24 Haziran’da yapılacak erken Genel seçimler öncesinde Adana’yı adım adım bir kez daha gezeceklerini ifade ederek,”Kentimizde olduğu gibi tüm Türkiye genelinde başarılar elde ederek iktidar olacağız” diye konuştu.  Türkiye’nin fabrika ayarlarına yeniden döneceğini söyleyen Çulhaoğlu, şunları kaydetti: “Biz İYİ Parti olarak, Türkiye’yi koşulsuz, şartsız, ötekileştirmeden kucaklamak ve bu tek adam zihniyetinden kurtarmak için yola çıktık. Olmazsa olmazımız, parlamenter sistemi  korumaktır. Vatandaşlarımızla birlikte bunu başaracağız. Cumhuriyetin kazanımları için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. 16 yıldan bu yana, Türkiye Cumhuriyeti’nin ayarları ile oynayanlara ‘dur’ diyeceğiz. Biz bu ülkeyi Atatürk ilke ve inkılapları adına fabrika ayarlarına yeniden döndürmek için buradayız.  Adana’nın tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde kapı kapı geziyoruz. Vatandaşların yoğun ilgisi heyecanımızı artırıyor. Umut ediyorum ki bu heyecan ülkemize barış, huzur ve ekonomik istikrarı getirecektir.”


İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün bugünkü durağı Adana olacak. 

BUGÜN SOSYETE PAZARI, 
YARIN İSE GALLERİA’DA

İYİ Parti Adana İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi M.Metanet Çulhaoğlu, “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsünün 21 Nisan’da (bugün) Çukurova Sosyete Pazarı’nda , 22 Nisan Pazar günü de Galeria’da olacağını belirterek, “Gelen otobüste Genel merkez yöneticilerimiz de olacak, sorunlar ve sıkıntılar yetkililerce dinlenecek, bu görüşmeler yine Genel merkezimiz tarafından dikkate alınıp çözüm üretilecektir” dedi. 
“İKTİDAR OLACAĞIZ”
Seçimlerin erkene alınmasını da değerlendiren Çulhaoğlu, 24 Haziran’da yapılacak erken Genel seçimler öncesinde Adana’yı adım adım bir kez daha gezeceklerini ifade ederek,”Kentimizde olduğu gibi tüm Türkiye genelinde başarılar elde ederek iktidar olacağız” diye konuştu. 
Türkiye’nin fabrika ayarlarına yeniden döneceğini söyleyen Çulhaoğlu, şunları kaydetti:
“Biz İYİ Parti olarak, Türkiye’yi koşulsuz, şartsız, ötekileştirmeden kucaklamak ve bu tek adam zihniyetinden kurtarmak için yola çıktık. Olmazsa olmazımız, parlamenter sistemi  korumaktır. Vatandaşlarımızla birlikte bunu başaracağız. Cumhuriyetin kazanımları için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. 16 yıldan bu yana, Türkiye Cumhuriyeti’nin ayarları ile oynayanlara ‘dur’ diyeceğiz. Biz bu ülkeyi Atatürk ilke ve inkılapları adına fabrika ayarlarına yeniden döndürmek için buradayız.  Adana’nın tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde kapı kapı geziyoruz. Vatandaşların yoğun ilgisi heyecanımızı artırıyor. Umut ediyorum ki bu heyecan ülkemize barış, huzur ve ekonomik istikrarı getirecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.