“Demokrasimizin doğum tarihi 23 Nisan’dır”

GÜNDEM 23.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1980+ kez okundu.
 

“Demokrasimizin doğum tarihi 23 Nisan’dır”

  “Egemenliği 24 Haziran’da tekrar saraydan alıp ulusa vereceğiz” ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Atatürk Parkı’nda coşku içinde kutladı GENİŞ KATILIM CHP Adana İl Örgütü’nün, resmi törenlerin ardından Atatürk Parkı’nda düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum örgütleri, partililer ve yurttaşlar katıldı. “DEMOKRASİ VE BAĞIMSIZLIK YOLUNDA ATILAN EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİ” İl Başkanı Barut, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz  ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Anıl Karaoğlan’la birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi.  “MÜHÜRSÜZ SEÇİMLE EGEMENLİK ULUSTAN ALINIP SARAYA VERİLDİ” 97 yıldır ulusa ait olan egemenliğin, tarihe “mühürsüz seçim” olarak geçen 16 Nisan referandumuyla adeta gasp edildiğini ve YSK eliyle ulustan alınarak yeniden saraya teslim edildiğini ifade eden Barut, şaibeli referandumla parlamenter demokrasiye son verildiğini, iktidarın tek adamlık rejimini halka dayattığını söyledi.

 

“Egemenliği 24 Haziran’da tekrar saraydan alıp ulusa vereceğiz”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Atatürk Parkı’nda coşku içinde kutladı

GENİŞ KATILIM

CHP Adana İl Örgütü’nün, resmi törenlerin ardından Atatürk Parkı’nda düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum örgütleri, partililer ve yurttaşlar katıldı.

“DEMOKRASİ VE BAĞIMSIZLIK YOLUNDA ATILAN EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİ”

İl Başkanı Barut, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz  ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Anıl Karaoğlan’la birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi.

 “MÜHÜRSÜZ SEÇİMLE EGEMENLİK ULUSTAN ALINIP SARAYA VERİLDİ”

97 yıldır ulusa ait olan egemenliğin, tarihe “mühürsüz seçim” olarak geçen 16 Nisan referandumuyla adeta gasp edildiğini ve YSK eliyle ulustan alınarak yeniden saraya teslim edildiğini ifade eden Barut, şaibeli referandumla parlamenter demokrasiye son verildiğini, iktidarın tek adamlık rejimini halka dayattığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.