HEM ADANA HEM TÜRKİYE KAZANSIN

GÜNDEM 24.04.2018 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1403+ kez okundu.
 

HEM ADANA HEM TÜRKİYE KAZANSIN

CHP eski milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için konuştu:
  “SÜREÇ İYİ YÖNETİLİYOR” CHP 24. dönem Adana milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’daki seçimlerin hem Adana hem Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu. Demirçalı, parti genel merkezinin seçim sürecini iyi kullanıp yönettiğini belirterek, “Bu süreçte milletvekili aday adayı arkadaşlarımla partimin yöneticilerine başarılar dilerim. Bu süreç iyi yönetilir ve kullanırlarsa başarı kaçınılmaz olur” dedi.  “ADAYLAR SAHAYA İNMEYE HAZIR” CHP’li eski vekil Ali Demirçalı, seçim tarihi belirlendiği günden bu yana CHP Genel merkezinin süreci iyi yönettiğini gördüğüne dikkat çekerek, “Umarım bir aksilik olmaz. Arkadaşların hepsini heyecanlı, hepsi alana inmeye hazır. Tüm aday adaylarının yolu açık olsun, umarım hak eden aday olur. Bu sayede hem Adana hem Türkiye kazanır” diye konuştu.
CHP eski milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için konuştu:

 

“SÜREÇ İYİ YÖNETİLİYOR”
CHP 24. dönem Adana milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’daki seçimlerin hem Adana hem Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu. Demirçalı, parti genel merkezinin seçim sürecini iyi kullanıp yönettiğini belirterek, “Bu süreçte milletvekili aday adayı arkadaşlarımla partimin yöneticilerine başarılar dilerim. Bu süreç iyi yönetilir ve kullanırlarsa başarı kaçınılmaz olur” dedi. 
“ADAYLAR SAHAYA İNMEYE HAZIR”
CHP’li eski vekil Ali Demirçalı, seçim tarihi belirlendiği günden bu yana CHP Genel merkezinin süreci iyi yönettiğini gördüğüne dikkat çekerek, “Umarım bir aksilik olmaz. Arkadaşların hepsini heyecanlı, hepsi alana inmeye hazır. Tüm aday adaylarının yolu açık olsun, umarım hak eden aday olur. Bu sayede hem Adana hem Türkiye kazanır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.