BOYDAK DORUK MAHALLESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 26.04.2018 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1960+ kez okundu.
 

BOYDAK DORUK MAHALLESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

    Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak ve beraberinde AK Parti ilçe başkanı Cemal Saim Çetenak, AK Parti ilçe yöneticiler, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Bütünşehir yasası ile Köyden Mahalleye dönüşen Mahalleleri ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi.                          BAŞKAN BOYDAK: MAHALLEDE ESNAFLARIN                                       SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ Bütünşehir yasası ile köyden Mahalleye dönüşen Doruk Mahallesine giderek yapılan hizmetleri inceledi ardından ev ziyaretleri yaparak vatandaşların dilek temennilerini dinleyen Başkan Boydak Mahalledeki esnafların işyerlerini ziyaret ederek esnafların sorun ve önerilerini dinledi. Ceyhan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Boydak, “esnafımız ilçemizin lokomotifidir. Onların sorun ve taleplerini dinleyerek en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağız.”dedi.   Boydak,  “Göreve geldiğimiz süreden beri ilçemizi daha modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmek adına görevlerimizi aksatmadan yerine getirmenin gayretindeyiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak aklın en önemli saç ayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli alışverişler diliyorum.” Diye konuştu.   Başkan Boydak, çalışmaları incelemesinin ardından Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek dilek ve temennilerini dinledi, çocukları da oyuncak vererek sevindirdi.   BOYDAK: GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMANIN GAYRETİNDEYİZ Belediye olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Boydak, "Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza azami önem gösteriyoruz. Bütün şehir yasası ile mahalleye dönüşen mahallelerimizde yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yolları parke taşı ile döşüyoruz. Belirlenen programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayretindeyiz." dedi.      

 

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak ve beraberinde AK Parti ilçe başkanı Cemal Saim Çetenak, AK Parti ilçe yöneticiler, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Bütünşehir yasası ile Köyden Mahalleye dönüşen Mahalleleri ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi.

                         BAŞKAN BOYDAK: MAHALLEDE ESNAFLARIN

                                      SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bütünşehir yasası ile köyden Mahalleye dönüşen Doruk Mahallesine giderek yapılan hizmetleri inceledi ardından ev ziyaretleri yaparak vatandaşların dilek temennilerini dinleyen Başkan Boydak Mahalledeki esnafların işyerlerini ziyaret ederek esnafların sorun ve önerilerini dinledi. Ceyhan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Boydak, “esnafımız ilçemizin lokomotifidir. Onların sorun ve taleplerini dinleyerek en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağız.”dedi.

 

Boydak,  “Göreve geldiğimiz süreden beri ilçemizi daha modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmek adına görevlerimizi aksatmadan yerine getirmenin gayretindeyiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak aklın en önemli saç ayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli alışverişler diliyorum.” Diye konuştu.
 

Başkan Boydak, çalışmaları incelemesinin ardından Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek dilek ve temennilerini dinledi, çocukları da oyuncak vererek sevindirdi.

 

BOYDAK: GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMANIN GAYRETİNDEYİZ

Belediye olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Boydak, "Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza azami önem gösteriyoruz. Bütün şehir yasası ile mahalleye dönüşen mahallelerimizde yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yolları parke taşı ile döşüyoruz. Belirlenen programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayretindeyiz." dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.