Türkiye’nin önü açılacak” “CHP, ülkemizi normalleştirecek

SİYASET 15.05.2018 - 08:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2398+ kez okundu.
 

Türkiye’nin önü açılacak” “CHP, ülkemizi normalleştirecek

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Müzeyyen Şevkin, sivil toplum örgütleri ve dernekleri yalnız bırakmıyor
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Aday Adayı, Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye’de yaşayan tüm insanların tam anlamıyla rahat bir nefes almak istediklerini vurguladı. 24 Haziran seçimlerinin ülkede yaşayan herkes için önemli olduğunu kaydeden Dr. Şevkin, yüzyıllardır bu topraklarda dostça ve kardeşçe yaşayan vatandaşların son yıllarda ayrıştırıldığını, birbirlerine düşürüldüğünü dile getirdi. Ömrünün yarısından fazlasını CHP çatısı altında yaptığı çalışmalarla geçiren, iki dönem milletvekili adayı olan, hiçbir zaman partisinden ve alanlardan kopmaması nedeniyle takdir edilen Dr. Müzeyyen Şevkin, sivil toplum örgütleri ve dernekleri de yalnız bırakmıyor. BOŞ DURMUYOR Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kuruluna katılan, Karayusuflu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin etkinliğinde yer alan, CHP Yüreğir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Deniz Gezmiş’leri Anma Etkinliği”nde ülkenin çağdaş geleceğine ışık tutan konuşmasıyla dikkat çeken Dr. Şevkin, Adana Bulamlılar Derneği’nin lokma etkinliğinde ve Muş Vartolular Derneği’nin pikniğinde de canlarla bir araya geldi. “TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programına da katılan Dr. Şevkin, demokrasi kahramanı olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’nin normalleşmesi adına büyük bir çaba sarfettiğini dile getirdi. CHP’nin ekonomiden sağlığa, turizmden eğitime kadar her alanda yeni bir seçim programı hazırlığında son aşamaya geldiğini, bugün iktidarın uygulamaya koyduğu ekonomik girişimlerin ve seçim vaatlerinin tamamının CHP’nin halka sunduğu modeller olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, “Halkımız CHP’nin samimiyetini ve gerçekçi politikalarını, sürdürülebilirliğini görmüş oldu. Ayakları yere basan ve toplumun tamamını ilgilendiren projelerimizle Türkiye’nin önünü açmaya geliyoruz” diye konuştu.
CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Müzeyyen Şevkin, sivil toplum örgütleri ve dernekleri yalnız bırakmıyor

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Aday Adayı, Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye’de yaşayan tüm insanların tam anlamıyla rahat bir nefes almak istediklerini vurguladı. 24 Haziran seçimlerinin ülkede yaşayan herkes için önemli olduğunu kaydeden Dr. Şevkin, yüzyıllardır bu topraklarda dostça ve kardeşçe yaşayan vatandaşların son yıllarda ayrıştırıldığını, birbirlerine düşürüldüğünü dile getirdi. Ömrünün yarısından fazlasını CHP çatısı altında yaptığı çalışmalarla geçiren, iki dönem milletvekili adayı olan, hiçbir zaman partisinden ve alanlardan kopmaması nedeniyle takdir edilen Dr. Müzeyyen Şevkin, sivil toplum örgütleri ve dernekleri de yalnız bırakmıyor.
BOŞ DURMUYOR
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kuruluna katılan, Karayusuflu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin etkinliğinde yer alan, CHP Yüreğir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Deniz Gezmiş’leri Anma Etkinliği”nde ülkenin çağdaş geleceğine ışık tutan konuşmasıyla dikkat çeken Dr. Şevkin, Adana Bulamlılar Derneği’nin lokma etkinliğinde ve Muş Vartolular Derneği’nin pikniğinde de canlarla bir araya geldi.
“TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programına da katılan Dr. Şevkin, demokrasi kahramanı olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’nin normalleşmesi adına büyük bir çaba sarfettiğini dile getirdi. CHP’nin ekonomiden sağlığa, turizmden eğitime kadar her alanda yeni bir seçim programı hazırlığında son aşamaya geldiğini, bugün iktidarın uygulamaya koyduğu ekonomik girişimlerin ve seçim vaatlerinin tamamının CHP’nin halka sunduğu modeller olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, “Halkımız CHP’nin samimiyetini ve gerçekçi politikalarını, sürdürülebilirliğini görmüş oldu. Ayakları yere basan ve toplumun tamamını ilgilendiren projelerimizle Türkiye’nin önünü açmaya geliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.