Ya demokrasi ya dikta

SİYASET 25.05.2018 - 12:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1887+ kez okundu.
 

Ya demokrasi ya dikta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Hasan Aslan, 24 Haziran seçimleri öncesinde hiç kimsenin adaylar üzerinden partiyi yıpratma hakkına sahip olmadığını söyledi.
“FATURA AĞIR OLMASIN” Aslan, “24 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi olacak. Bu seçimler ya faturası en ağır şekilde ödenecek; tek adamlığın, diktanın seçimi olacak ya da demokrasinin tercih edilmesi olacak” dedi.  “PARAYI BETONA YATIRDILAR” İktidarın ülkeyi borç batağına soktuğunu savunan Aslan, “Tüm kaynakları betona, HES’e, zehir kusan tesislere yatıran AKP iktidarının izlediği yanlış politikalar dövizi uçurdu. Bunlar ise iç ve dış mihraklardan söz ediyor” diye konuştu.  -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Hasan Aslan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin faturası en ağır seçimi olmaması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.  MÜCADELE ÇAĞRISI Bu süreçte adayların ve kişilerin önemi olmadığının altını çizen Aslan, “Önümüzde iki seçenek var; Ya demokrasi, ya da tek adam diktası! Şimdi bize düşen, birlik ve beraberlik içinde bu tek adamlığa karşı mücadeledir” dedi. “SAHİP ÇIKMA ZAMANI”  Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkma zamanı olduğunu söyleyen Aslan, “Ben şansım olmasına rağmen adaylık başvurusu yapmadım. Gemi battıktan sonra milletvekilliğinin hiç bir önemi yok. Önemli olan o gemide birlikte yaşamaktır” diye konuştu.  “İNCE’Yİ ÇUMHURBAŞKANI  YAPMAK ZORUNDAYIZ” Dikta rejimine ‘dur’ demek için Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye destek verdiklerini belirten Hasan Aslan, “Bu tek adamlığı, diktatörlüğü ortadan kaldırmak için Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak zorundayız” dedi.  Doların alıp başını gittiğini belirten CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, şöyle devam etti: “Ülkeyi borç batağına soktular. Tüm kaynakları betona, HES’e, zehir kusan tesislere yatıran AKP iktidarının izlediği yanlış politikalar dövizi uçurdu. Ondan sonra da çıkıp dış mihrakların doları yükselttiğini, daha sonra da çıkıp iç mihraklardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Sen iktidar isen çözüm bulacaksın, şikâyet etmeyeceksin!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Hasan Aslan, 24 Haziran seçimleri öncesinde hiç kimsenin adaylar üzerinden partiyi yıpratma hakkına sahip olmadığını söyledi.

“FATURA AĞIR OLMASIN”
Aslan, “24 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi olacak. Bu seçimler ya faturası en ağır şekilde ödenecek; tek adamlığın, diktanın seçimi olacak ya da demokrasinin tercih edilmesi olacak” dedi. 
“PARAYI BETONA YATIRDILAR”
İktidarın ülkeyi borç batağına soktuğunu savunan Aslan, “Tüm kaynakları betona, HES’e, zehir kusan tesislere yatıran AKP iktidarının izlediği yanlış politikalar dövizi uçurdu. Bunlar ise iç ve dış mihraklardan söz ediyor” diye konuştu. 

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Hasan Aslan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin faturası en ağır seçimi olmaması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 
MÜCADELE ÇAĞRISI
Bu süreçte adayların ve kişilerin önemi olmadığının altını çizen Aslan, “Önümüzde iki seçenek var; Ya demokrasi, ya da tek adam diktası! Şimdi bize düşen, birlik ve beraberlik içinde bu tek adamlığa karşı mücadeledir” dedi.
“SAHİP ÇIKMA ZAMANI” 
Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkma zamanı olduğunu söyleyen Aslan, “Ben şansım olmasına rağmen adaylık başvurusu yapmadım. Gemi battıktan sonra milletvekilliğinin hiç bir önemi yok. Önemli olan o gemide birlikte yaşamaktır” diye konuştu. 
“İNCE’Yİ ÇUMHURBAŞKANI 
YAPMAK ZORUNDAYIZ”
Dikta rejimine ‘dur’ demek için Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye destek verdiklerini belirten Hasan Aslan, “Bu tek adamlığı, diktatörlüğü ortadan kaldırmak için Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak zorundayız” dedi. 
Doların alıp başını gittiğini belirten CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, şöyle devam etti: “Ülkeyi borç batağına soktular. Tüm kaynakları betona, HES’e, zehir kusan tesislere yatıran AKP iktidarının izlediği yanlış politikalar dövizi uçurdu. Ondan sonra da çıkıp dış mihrakların doları yükselttiğini, daha sonra da çıkıp iç mihraklardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Sen iktidar isen çözüm bulacaksın, şikâyet etmeyeceksin!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.