Ünlü müteahhit Halil Avcı, Billuryalı Villaları’ndaki yangınla ilgili açıklama yaptı: İHMAL VE KUSURUMUZ YOK!

26.05.2018 - 07:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2734+ kez okundu.
 

Ünlü müteahhit Halil Avcı, Billuryalı Villaları’ndaki yangınla ilgili açıklama yaptı: İHMAL VE KUSURUMUZ YOK!

  Ünlü müteahhit Halil Avcı, göle nazır yaptırdığı Billuryalı Vilları’nda; iş adamı Turgut Parlak ve eşi iş kadını Esin Parlak’a ait villanın çatı katında, çatı içerisine döşenmiş elektrik kablolarının şase yapması sonucu çıkan yangında; firmasının herhangi bir ihmali ve kusuru olmadığını ileri sürdü.  “SON DERECE ÜZGÜNÜM” Avcı, Egemen’de 16 Mayıs 2018 tarihli sayısında yer alan “Halil Avcı’ya Büyük Suçlama” başlığı ile yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. Avcı, müşterisi aynı zamanda komşusu olan Parlak çiftinin başına böyle bir kaza gelmesinden son derece üzgün olduğunu bildirdi.  “PROJEDE TADİLATA GİTTİLER” İDDİASI Avcı, “Ancak, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı raporunda belirtildiği gibi yangın çatı katında çıkmıştır. Konutun çatı katı bizim kendilerine teslim ettiğimiz şekilde değildir” iddiasında bulundu. Avcı, itfaiye raporunda bahsedilen çatı katındaki ardiyenin kendi projelerinde olmadığını, kullanıcının hiçbir izne tabi olmadan çatı katında proje dışı tadilata gittiğini öne sürdü. Avcı, buna ilişkin Çukurova Belediyesi ve Valiliğe yapılan resmi başvuruları da olduğunu bildirdi.

 

Ünlü müteahhit Halil Avcı, göle nazır yaptırdığı Billuryalı Vilları’nda; iş adamı Turgut Parlak ve eşi iş kadını Esin Parlak’a ait villanın çatı katında, çatı içerisine döşenmiş elektrik kablolarının şase yapması sonucu çıkan yangında; firmasının herhangi bir ihmali ve kusuru olmadığını ileri sürdü. 

“SON DERECE ÜZGÜNÜM”
Avcı, Egemen’de 16 Mayıs 2018 tarihli sayısında yer alan “Halil Avcı’ya Büyük Suçlama” başlığı ile yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. Avcı, müşterisi aynı zamanda komşusu olan Parlak çiftinin başına böyle bir kaza gelmesinden son derece üzgün olduğunu bildirdi. 
“PROJEDE TADİLATA GİTTİLER” İDDİASI
Avcı, “Ancak, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı raporunda belirtildiği gibi yangın çatı katında çıkmıştır. Konutun çatı katı bizim kendilerine teslim ettiğimiz şekilde değildir” iddiasında bulundu. Avcı, itfaiye raporunda bahsedilen çatı katındaki ardiyenin kendi projelerinde olmadığını, kullanıcının hiçbir izne tabi olmadan çatı katında proje dışı tadilata gittiğini öne sürdü. Avcı, buna ilişkin Çukurova Belediyesi ve Valiliğe yapılan resmi başvuruları da olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.