DORUK MAHALLESİ CEYHAN BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTARDA BULUŞTU

26.05.2018 - 07:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1315+ kez okundu.
 

DORUK MAHALLESİ CEYHAN BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTARDA BULUŞTU

    Ceyhan Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Doruk Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği programı büyük ilgi gördü.   Ceyhan Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı iftar yemeği programları kapsamında Doruk Mahallesi’nde düzenlenen İftar etkinliğine Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ı temsilen katılan Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, vatandaşlarla sohbet edip iftarını beraber açtı. Doruk mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programı öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından dualar edildi. Mübarek Ramazan aynın önemine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Bakır, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmak için düzenlenen programa katılan Doruk mahallesi sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, oruçlarının kabul, ibadetlerinin makbul olmasını diledi.   BAKIR; 24 HAZİRAN İKİNCİ KURTULUŞ MÜCADELESİDİR   Başkan Ali Alper Boydak’ın Ankara’da olması münasebeti ile iftar programına katılamadığını ve selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Bakır şöyle konuştu, “İçinde bulunduğumuz süreçte çok önemli bir seçimle karşı karşıyayız. 24 Haziran seçimleri öylesine bir seçim değildir. 24 Haziran ikinci kurtuluş mücadelesidir. Türk milletinin ayağına vurulan prangalarından kurtulduğu gün olacaktır. 2023 hedefine, 2053 hedefine, 2071 hedefine varmak için bu seçimi mutlaka almamız ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçmemiz gerekir. 24 Haziranda millet olarak kendi geleceğimizi devletimizin bekasını geleceğe taşıyacak güçlü bir Türkiye oluşturacak, iradeyi hep beraber sandıktan çıkaracağız.” dedi.  

 

 

Ceyhan Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Doruk Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği programı büyük ilgi gördü.

 

Ceyhan Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı iftar yemeği programları kapsamında Doruk Mahallesi’nde düzenlenen İftar etkinliğine Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ı temsilen katılan Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, vatandaşlarla sohbet edip iftarını beraber açtı.

Doruk mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programı öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından dualar edildi. Mübarek Ramazan aynın önemine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Bakır, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmak için düzenlenen programa katılan Doruk mahallesi sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, oruçlarının kabul, ibadetlerinin makbul olmasını diledi.

 

BAKIR; 24 HAZİRAN İKİNCİ KURTULUŞ MÜCADELESİDİR

 

Başkan Ali Alper Boydak’ın Ankara’da olması münasebeti ile iftar programına katılamadığını ve selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Bakır şöyle konuştu, “İçinde bulunduğumuz süreçte çok önemli bir seçimle karşı karşıyayız. 24 Haziran seçimleri öylesine bir seçim değildir. 24 Haziran ikinci kurtuluş mücadelesidir. Türk milletinin ayağına vurulan prangalarından kurtulduğu gün olacaktır. 2023 hedefine, 2053 hedefine, 2071 hedefine varmak için bu seçimi mutlaka almamız ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçmemiz gerekir. 24 Haziranda millet olarak kendi geleceğimizi devletimizin bekasını geleceğe taşıyacak güçlü bir Türkiye oluşturacak, iradeyi hep beraber sandıktan çıkaracağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.