MEHMET GAZİOĞLU ALADAĞ’DA

28.05.2018 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1611+ kez okundu.
 

MEHMET GAZİOĞLU ALADAĞ’DA

AK Parti Adana’nın en genç Milletvekili Adayı 22 yaşındaki Siyaset Bilimci Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aladağ ilçesi ve mahallelerini ziyaret ederek iftarını vatandaşlarla birlikte açtı
  İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Aladağ ilçesinde beraberinde Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ettikten sonra Karahan ve Kışlak Mahallelerindeki iftar programlarına katıldı.  Vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu 22 yaşındaki Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “Vatandaşlarımıza Gittiğimiz her yerde, büyük ve güçlü Türkiye davasını kazanma yolunda 24 Haziran'daki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz” dedi. VAKİT ADANA VAKTİDİR Mehmet Gazioğlu, "Ülkemizi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğumuz 2023 vizyonunu, yeni hükümet sistemiyle birlikte daha da güçlendirip, Türkiye'yi genç girişimcilerin global ölçekte söz sahibi olduğu bir ülkeye dönüştüreceğiz. Yorulmak bilmeden vatandaşlarımızla konuşup neden Cumhur İttifakına oy vermeleri gerektiğini anlatmaya devam edeceğiz. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Adana Vaktidir” diye konuştu. 
AK Parti Adana’nın en genç Milletvekili Adayı 22 yaşındaki Siyaset Bilimci Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aladağ ilçesi ve mahallelerini ziyaret ederek iftarını vatandaşlarla birlikte açtı

 

İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Aladağ ilçesinde beraberinde Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ettikten sonra Karahan ve Kışlak Mahallelerindeki iftar programlarına katıldı.  Vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu 22 yaşındaki Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “Vatandaşlarımıza Gittiğimiz her yerde, büyük ve güçlü Türkiye davasını kazanma yolunda 24 Haziran'daki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz” dedi.

VAKİT ADANA VAKTİDİR

Mehmet Gazioğlu, "Ülkemizi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğumuz 2023 vizyonunu, yeni hükümet sistemiyle birlikte daha da güçlendirip, Türkiye'yi genç girişimcilerin global ölçekte söz sahibi olduğu bir ülkeye dönüştüreceğiz. Yorulmak bilmeden vatandaşlarımızla konuşup neden Cumhur İttifakına oy vermeleri gerektiğini anlatmaya devam edeceğiz. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Adana Vaktidir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.