“24 Haziran, bu iktidarın sonu olacak”

SİYASET 01.06.2018 - 12:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2080+ kez okundu.
 

“24 Haziran, bu iktidarın sonu olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Burhanettin Bulut, 16 yıldır devam eden AKP iktidarının 24 Haziran’da sona ereceğini söyledi.
“UMUT VERİYOR” Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin partilerine olan ilgiyi son derece artırdığının da altını çizdi. Bulut, “CHP iktidar yolunda umut veriyor” dedi.  “DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ” Uluslararasi ilişkileri, demokrasiyi, toplumsal huzuru bozmuş bir iktidar gerçeğini tüm halkın gördüğünü savunan Bulut, “Ekonomi çökmüş, işsizlik ve yoksulluk büyüyor. OHAL devam ediyor, ülke huzursuz. Bundan daha kötüsü olur mu?” diye konuştu.   “ORTADOĞU BATAKLIĞI…” Türkiye’nin kör bir karanlığa doğru sürüklenir hale geldiğini ifade eden Bulut, “İlk kez Ortadoğu bataklığıyla çevrilmiş durumdayız. Patlayan bombalar, dikta, kaos. Bunlar nasıl Ortadoğu’da var ise maalesef ülkemizde de var ama bizim iktidarımızda bu tamamen değişecek. Türkiye’nin bir farkı olacak “dedi.  HDP’nin baraja takılması durumunda iktidar partisinin en az 70 milletvekili fazladan çıkaracağı ve bu nedenle CHP tabanında HDP’ye kayma olduğu iddialarıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan CHP Adana milletvekili adayı Burhanettin Bulut, şöyle devam etti: “HDP’nin baraja takılmasını istemeyiz. HDP Meclis’te temsil edilmeli. HDP’nin baraja takılması ebette AKP’ye yarar ama HDP’nin baraj sorunu olduğunu sanmıyoruz. CHP seçmeninin bu durumda başka partiye oy vermesi doğru olmaz. Çünkü HDP baraja takılmaz. 7 Haziran seçimleri ortada. 1 Kasım seçim sonuçları da ortada. Biz uzun süredir sahadayız. Her yere gidiyoruz. Kenti bir uçtan bir uca geziyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. 1 Kasım seçimleri öncesiyle bugün arasında çok fark var. İlgi çok fazla artmış durumda. Görülüyor ki; Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, gerçekten de çok farklı bir hava getirmiş durumda. Şu an umut büyüyor.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Burhanettin Bulut, 16 yıldır devam eden AKP iktidarının 24 Haziran’da sona ereceğini söyledi.

“UMUT VERİYOR”
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin partilerine olan ilgiyi son derece artırdığının da altını çizdi. Bulut, “CHP iktidar yolunda umut veriyor” dedi. 
“DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ”
Uluslararasi ilişkileri, demokrasiyi, toplumsal huzuru bozmuş bir iktidar gerçeğini tüm halkın gördüğünü savunan Bulut, “Ekonomi çökmüş, işsizlik ve yoksulluk büyüyor. OHAL devam ediyor, ülke huzursuz. Bundan daha kötüsü olur mu?” diye konuştu.  
“ORTADOĞU BATAKLIĞI…”
Türkiye’nin kör bir karanlığa doğru sürüklenir hale geldiğini ifade eden Bulut, “İlk kez Ortadoğu bataklığıyla çevrilmiş durumdayız. Patlayan bombalar, dikta, kaos. Bunlar nasıl Ortadoğu’da var ise maalesef ülkemizde de var ama bizim iktidarımızda bu tamamen değişecek. Türkiye’nin bir farkı olacak “dedi. 
HDP’nin baraja takılması durumunda iktidar partisinin en az 70 milletvekili fazladan çıkaracağı ve bu nedenle CHP tabanında HDP’ye kayma olduğu iddialarıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan CHP Adana milletvekili adayı Burhanettin Bulut, şöyle devam etti: “HDP’nin baraja takılmasını istemeyiz. HDP Meclis’te temsil edilmeli. HDP’nin baraja takılması ebette AKP’ye yarar ama HDP’nin baraj sorunu olduğunu sanmıyoruz. CHP seçmeninin bu durumda başka partiye oy vermesi doğru olmaz. Çünkü HDP baraja takılmaz. 7 Haziran seçimleri ortada. 1 Kasım seçim sonuçları da ortada. Biz uzun süredir sahadayız. Her yere gidiyoruz. Kenti bir uçtan bir uca geziyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. 1 Kasım seçimleri öncesiyle bugün arasında çok fark var. İlgi çok fazla artmış durumda. Görülüyor ki; Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, gerçekten de çok farklı bir hava getirmiş durumda. Şu an umut büyüyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.