Köylü-çiftçi Halıcıoğlu’nu bağrına bastı

SİYASET 05.06.2018 - 11:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2477+ kez okundu.
 

Köylü-çiftçi Halıcıoğlu’nu bağrına bastı

CHP Adana milletvekili adayı, iş kadını Sıdıka Halıcıoğlu, kenti adım adım geziyor. 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Halıcıoğlu, mahalle mahalle, sokak sokak gezip halkı dinliyor.
TRAKTÖR ÜSTÜNDE ÇİTÇİYİ DİNLEDİ  Karaisalı ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Halıcıoğlu’na esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  "Artık tamam" diyerek halkla buluşan milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu’na Karaisalılardan büyük destek geldi. Esnafla sohbet eden, tarladaki çiftçinin derdini dinleyen, traktör üstünde tarımın sorunlarını ve CHP'nin çözüm önerilerini anlatan Halıcıoğlu’nu köylüler bağrına bastı ve evlerinde misafir etti. “İNCE CUMHURBAŞKANI, CHP İKTİDAR” Halıcıoğlu "Artık biz de alanlarda gece-gündüz demeden örgütlerimizle, adaylarımızla ve partililerimizle birlikte 24 Haziran’a dek durmaksızın çalışacağız. Tek amacımız var o da Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak. Çok çalışıyoruz, milletimize ve kendimize inanıyoruz. Hep birlikte kazanacağız” dedi.   “AYDINLIĞA YÜRÜYECEĞİMİZ GÜNLER YAKIN” 10 Haziran’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştireceği Adana programı için tüm hazırlıkların sürdüğünü ve Adanalıların Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye olduğu gibi liderleri Kemal  Kılıçdaroğlu'na da büyük bir coşku ve ilgi göstereceklerini ve “Artık tamam” diyeceklerini söyleyen Halıcıoğlu, “Yeni bir dönemin başlayacağı, aydınlık yarınlara yürüyeceğimiz günler yakındır” diye konuştu.  CHP Adana İl Başkanı Avukat Emrah Kozay'ın da başarılı bir seçim süreci ve programı sürdürdüğünü belirten Adana milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu, "İl başkanlığımızın milletvekili adaylarına yönelik belirlediği seçim çalışma takvimine uyarak bizlere verilen çalışma bölgelerimizde halkımızla buluşmaya devam ediyoruz." dedi.    
CHP Adana milletvekili adayı, iş kadını Sıdıka Halıcıoğlu, kenti adım adım geziyor. 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Halıcıoğlu, mahalle mahalle, sokak sokak gezip halkı dinliyor.

TRAKTÖR ÜSTÜNDE ÇİTÇİYİ DİNLEDİ
 Karaisalı ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Halıcıoğlu’na esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  "Artık tamam" diyerek halkla buluşan milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu’na Karaisalılardan büyük destek geldi. Esnafla sohbet eden, tarladaki çiftçinin derdini dinleyen, traktör üstünde tarımın sorunlarını ve CHP'nin çözüm önerilerini anlatan Halıcıoğlu’nu köylüler bağrına bastı ve evlerinde misafir etti.
“İNCE CUMHURBAŞKANI, CHP İKTİDAR”
Halıcıoğlu "Artık biz de alanlarda gece-gündüz demeden örgütlerimizle, adaylarımızla ve partililerimizle birlikte 24 Haziran’a dek durmaksızın çalışacağız. Tek amacımız var o da Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak. Çok çalışıyoruz, milletimize ve kendimize inanıyoruz. Hep birlikte kazanacağız” dedi. 
 “AYDINLIĞA YÜRÜYECEĞİMİZ GÜNLER YAKIN”
10 Haziran’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştireceği Adana programı için tüm hazırlıkların sürdüğünü ve Adanalıların Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye olduğu gibi liderleri Kemal  Kılıçdaroğlu'na da büyük bir coşku ve ilgi göstereceklerini ve “Artık tamam” diyeceklerini söyleyen Halıcıoğlu, “Yeni bir dönemin başlayacağı, aydınlık yarınlara yürüyeceğimiz günler yakındır” diye konuştu. 

CHP Adana İl Başkanı Avukat Emrah Kozay'ın da başarılı bir seçim süreci ve programı sürdürdüğünü belirten Adana milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu, "İl başkanlığımızın milletvekili adaylarına yönelik belirlediği seçim çalışma takvimine uyarak bizlere verilen çalışma bölgelerimizde halkımızla buluşmaya devam ediyoruz." dedi.

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.