MEHMET GAZİOĞLU KARATAŞ’TA

GÜNDEM 10.06.2018 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1427+ kez okundu.
 

MEHMET GAZİOĞLU KARATAŞ’TA

  AK Parti Adana’nın en genç milletvekili adayı Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettiriyor. Her gün iftarını ve sahurunu başka bir yerde yapan Mehmet Gazioğlu, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçeleri ve köyleri gezip 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor   GÜZEL HEDEFLERE SİZLERLE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Karataş ilçesindeki seçim çalışmalarında karşılaştığı her vatandaşın elini sıkıp Cumhur İttifakının önemini anlatırken esnafları ziyaret etmeyi de unutmadı. Halkın büyük ilgi gösterdiği Mehmet Gazioğlu, “24 Haziran'da milletimizin yapacağı tarihi tercihle ilgili fikirlerini dinledik, desteklerini istedik ve dualarını aldık. Önümüzde uzun bir demokrasi ve kalkınma yolculuğu var, inanıyorum ki koyduğumuz hedeflere bu güzel insanlarla birlikte ulaşacağız” dedi. CUMHURBAŞKANIMIZA BÜYÜK DESTEK VERELİM AK Parti hükümetinin Karataş ilçesine yaptığı yatırımların vatandaşları memnun ettiğinin altını çizen AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “Siz değerli hemşehrilerimizin de desteği ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti 24 Haziran'da Adana'dan çok büyük bir destek alacak, özlediğimiz o güzel ve bereketli günlerine yeniden dönecek. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Adana'ya güç katmak, hayallerimizi ve hedeflerimizi anlatmak için azimle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  

 

AK Parti Adana’nın en genç milletvekili adayı Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettiriyor. Her gün iftarını ve sahurunu başka bir yerde yapan Mehmet Gazioğlu, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçeleri ve köyleri gezip 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor

 

GÜZEL HEDEFLERE SİZLERLE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Karataş ilçesindeki seçim çalışmalarında karşılaştığı her vatandaşın elini sıkıp Cumhur İttifakının önemini anlatırken esnafları ziyaret etmeyi de unutmadı. Halkın büyük ilgi gösterdiği Mehmet Gazioğlu, “24 Haziran'da milletimizin yapacağı tarihi tercihle ilgili fikirlerini dinledik, desteklerini istedik ve dualarını aldık. Önümüzde uzun bir demokrasi ve kalkınma yolculuğu var, inanıyorum ki koyduğumuz hedeflere bu güzel insanlarla birlikte ulaşacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA BÜYÜK DESTEK VERELİM

AK Parti hükümetinin Karataş ilçesine yaptığı yatırımların vatandaşları memnun ettiğinin altını çizen AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “Siz değerli hemşehrilerimizin de desteği ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti 24 Haziran'da Adana'dan çok büyük bir destek alacak, özlediğimiz o güzel ve bereketli günlerine yeniden dönecek. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Adana'ya güç katmak, hayallerimizi ve hedeflerimizi anlatmak için azimle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.