Burası üçüncü dünya ülkesi mi?

GÜNDEM 17.06.2018 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2578+ kez okundu.
 

Burası üçüncü dünya ülkesi mi?

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Dağlıoğlu mahallesi, 14023 sokakta yaşayanlar adeta canından bezdi.  Mahalledeki 14019 ve 14021 sokağın hali de içler acısı. Son yağmurlarda evleri su bastı. Mahalle sakinleri ise perişan oldu.  KÖSTEBEK YUVASI GİBİ  Sokaklar köstebek yuvası gibi. Seyhan Belediyesi, bu sokakları asfaltlayacak fakat ASKİ ekipleri işi yarım bıraktığı için hiç bir şey yapılamıyor. Kanalizasyon ve rögar kapaklarıyla ilgili eksikler tamamlanamadığı için yolun yapımı bitirilemiyor.  MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ  Mahalle sakinleri ASKİ ekiplerinin bir kez geldiğini, bir daha uğramadığını belirterek, “ Toz toprak içindeyiz. Uzun zamandır resmen işkence görüyoruz. ASKİ ekipleri bir an önce gelip bu işi bitirsin ki yolumuz asfaltlansın, biz de rahat bir nefes alalım” dedi.  “BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?” Dağlıoğlu mahallesindeki görüntüler çağdışı ve üçüncü dünya ülkelerini aratmıyor. Sokaklar, kendi haline terk edilmiş. Yağmur yağınca çamurdan, sıcakta toz topraktan geçilmiyor. Mahalle sakinleri ise yaşananlara isyan ediyor ve “Biz insan değil miyiz?” diye tepki gösteriyor.

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Dağlıoğlu mahallesi, 14023 sokakta yaşayanlar adeta canından bezdi. 

Mahalledeki 14019 ve 14021 sokağın hali de içler acısı. Son yağmurlarda evleri su bastı. Mahalle sakinleri ise perişan oldu. 
KÖSTEBEK YUVASI GİBİ 
Sokaklar köstebek yuvası gibi. Seyhan Belediyesi, bu sokakları asfaltlayacak fakat ASKİ ekipleri işi yarım bıraktığı için hiç bir şey yapılamıyor. Kanalizasyon ve rögar kapaklarıyla ilgili eksikler tamamlanamadığı için yolun yapımı bitirilemiyor. 
MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ 
Mahalle sakinleri ASKİ ekiplerinin bir kez geldiğini, bir daha uğramadığını belirterek, “ Toz toprak içindeyiz. Uzun zamandır resmen işkence görüyoruz. ASKİ ekipleri bir an önce gelip bu işi bitirsin ki yolumuz asfaltlansın, biz de rahat bir nefes alalım” dedi. 
“BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?”
Dağlıoğlu mahallesindeki görüntüler çağdışı ve üçüncü dünya ülkelerini aratmıyor. Sokaklar, kendi haline terk edilmiş. Yağmur yağınca çamurdan, sıcakta toz topraktan geçilmiyor. Mahalle sakinleri ise yaşananlara isyan ediyor ve “Biz insan değil miyiz?” diye tepki gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.