ASKİ, Yaylalarda Yatırıma Devam Ediyor

GÜNDEM 02.07.2018 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1596+ kez okundu.
 

ASKİ, Yaylalarda Yatırıma Devam Ediyor

  YAYLACILAR SORUN YAŞAMASIN DİYE EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR   Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, yaylalarda yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Adana merkez ve ilçeler olmak üzere neredeyse her bölgede ekipler çalışma yaparken; sorunsuz bir Adana ve sağlıklı içme suyu için projeler hayata geçiyor.    51 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ   ASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Pozantı ilçesi Fındıklı, Yenikonacık, Bozkırlı, Kırıntı mevkileri ile muhtelif mahallelere ait ''İçme Suyu Yapım İşi Projesi''nde sona gelindi. Yaklaşık 1,5 ay önce 5 ayrı noktada çalışan ekipler, 51 kilometrelik projenin 35 kilometresini tamamladı.   KAMIŞLI ASAR YAYLASI’NA 12 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ   Pozantı ve yaylalarda yapılan projelerin bir diğer etabı olan Asar Yaylası'nda da ekipler sona geldi. 12 kilometrelik içme suyu hattını kısa sürede tamamlayan ASKİ ekipleri bölgede yaşayan vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı içme suyunu ulaştırdı.   OPRUKÇU: ''PROJELERİMİZ, BAŞKANIMIZ HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN YÜZ AKIDIR''   ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla, 2014 yerel seçimlerinden bu yana hayata geçirdiğimiz ve devam eden birçok projemiz oldu. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Pozantı, yaz aylarında nüfus bakımından büyük artışın yaşandığı, önemli bir ilçemiz. İlçe merkezi ve yaylalarında gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmalarımız neticesinde daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana dağları, taşları aşarak her yere su götürdük, sorunları çözdük. Gerçekleştirdiğimiz projelerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akıdır.” dedi.    

 

YAYLACILAR SORUN YAŞAMASIN DİYE EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, yaylalarda yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Adana merkez ve ilçeler olmak üzere neredeyse her bölgede ekipler çalışma yaparken; sorunsuz bir Adana ve sağlıklı içme suyu için projeler hayata geçiyor. 

 

51 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ

 

ASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Pozantı ilçesi Fındıklı, Yenikonacık, Bozkırlı, Kırıntı mevkileri ile muhtelif mahallelere ait ''İçme Suyu Yapım İşi Projesi''nde sona gelindi. Yaklaşık 1,5 ay önce 5 ayrı noktada çalışan ekipler, 51 kilometrelik projenin 35 kilometresini tamamladı.

 

KAMIŞLI ASAR YAYLASI’NA 12 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ

 

Pozantı ve yaylalarda yapılan projelerin bir diğer etabı olan Asar Yaylası'nda da ekipler sona geldi. 12 kilometrelik içme suyu hattını kısa sürede tamamlayan ASKİ ekipleri bölgede yaşayan vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı içme suyunu ulaştırdı.

 

OPRUKÇU: ''PROJELERİMİZ, BAŞKANIMIZ HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN YÜZ AKIDIR''

 

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla, 2014 yerel seçimlerinden bu yana hayata geçirdiğimiz ve devam eden birçok projemiz oldu. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Pozantı, yaz aylarında nüfus bakımından büyük artışın yaşandığı, önemli bir ilçemiz. İlçe merkezi ve yaylalarında gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmalarımız neticesinde daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana dağları, taşları aşarak her yere su götürdük, sorunları çözdük. Gerçekleştirdiğimiz projelerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akıdır.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.