‘2018 yazına damga vuracak albüm’ Yıldızlı Şarkılar oldu.

GÜNDEM 07.07.2018 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1656+ kez okundu.
 

‘2018 yazına damga vuracak albüm’ Yıldızlı Şarkılar oldu.

  KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘2018 yazına damga vuracak albüm’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar albümü aldı. Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, yıldızlı yaz akşamlarına yakışır bir anketle yazın nabzını tutmaya devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Bu yaza damga vuracak albüm sizce hangisi?’ sorusu soruldu. Ankette Yıldız Tilbe için hazırlanan ve Demet Akalın, Gülşen, Aleyna Tilki gibi birçok sanatçının destek verdiği ‘Yıldızlı Şarkılar’ albümü yüzde 74 oy alarak açık ara birinci oldu. Yıldızlı Şarkıları, yüzde 10 oy oranıyla DJ Mahmut Orhan ‘One’ ve Simge Sağın ‘Ben Bazen’ albümleri takip etti. Gökhan Tepe’nin ‘Yaz 2018’ albümü ise yüzde 6 oy alarak dördüncü oldu. Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların yüzde 78'i ve erkeklerin yüzde 70'i tercihini 20 farklı sanatçının yer aldığı ‘Yıldızlı Şarkılar’ı seçti. KizlarSoruyor hakkında: Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.   KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,  70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor. Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor. KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı. KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.

 

KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘2018 yazına damga vuracak albüm’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar albümü aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, yıldızlı yaz akşamlarına yakışır bir anketle yazın nabzını tutmaya devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Bu yaza damga vuracak albüm sizce hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette Yıldız Tilbe için hazırlanan ve Demet Akalın, Gülşen, Aleyna Tilki gibi birçok sanatçının destek verdiği ‘Yıldızlı Şarkılar’ albümü yüzde 74 oy alarak açık ara birinci oldu. Yıldızlı Şarkıları, yüzde 10 oy oranıyla DJ Mahmut Orhan ‘One’ ve Simge Sağın ‘Ben Bazen’ albümleri takip etti. Gökhan Tepe’nin ‘Yaz 2018’ albümü ise yüzde 6 oy alarak dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların yüzde 78'i ve erkeklerin yüzde 70'i tercihini 20 farklı sanatçının yer aldığı ‘Yıldızlı Şarkılar’ı seçti.

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.  

  • KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,  70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor.
  • Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor.
  • KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı.
  • KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.