5 GÜNDE 6 ÇÖZÜM

SPOR 09.07.2018 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2386+ kez okundu.
 

5 GÜNDE 6 ÇÖZÜM

Adana Demirspor, işadamı Murat Sancak’ın başkan seçilmesinin ardından hızlı yol alıyor.
Adana Demirspor’da işadamı Murat Sancak’ın başkanlığa seçilmesinin ardından 5 günde önemli gelişmelere imza atıldı. Yönetim kurulu görev bölümü yaparken Sportif Direktörlüğe ünlü oyuncu Tanju Çolak getirildi. Yönetim, Kayserispor ile Ankaragücü’nü çalıştıran Teknik direktör Hakan Kutlu ve iki futbolcu ile anlaşma sağladı.  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, dün de iki futbolcuyla anlaştı. Yönetim, Bursaspor ve Ümit Milli takım formasını giyen Rüştü Hanlı ile masaya oturdu. Bursaspor formasıyla Süper Lig’de forma giyen 21 yaşındaki milli oyuncu sol bek olarak görev yapıyor. Adana Demirspor’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Batuhan İşçiler, mavi lacivertli kulüple 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımla sözleşmesi sona eren ve adı Süper Lig takımları ile anılan Batuhan İşçiler’in yeniden yuvada kalmasını sağladıklarını belirterek, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. İşçiler de tekrar Adana Demirspor forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Başkan Sancak’a teşekkür etti. Bu arada Adana Demirspor, Eski Teknik Direktör Mustafa Uğur ile karşılıklı anlaşıp yollarını ayırdı.
Adana Demirspor, işadamı Murat Sancak’ın başkan seçilmesinin ardından hızlı yol alıyor.

Adana Demirspor’da işadamı Murat Sancak’ın başkanlığa seçilmesinin ardından 5 günde önemli gelişmelere imza atıldı. Yönetim kurulu görev bölümü yaparken Sportif Direktörlüğe ünlü oyuncu Tanju Çolak getirildi. Yönetim, Kayserispor ile Ankaragücü’nü çalıştıran Teknik direktör Hakan Kutlu ve iki futbolcu ile anlaşma sağladı. 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, dün de iki futbolcuyla anlaştı. Yönetim, Bursaspor ve Ümit Milli takım formasını giyen Rüştü Hanlı ile masaya oturdu. Bursaspor formasıyla Süper Lig’de forma giyen 21 yaşındaki milli oyuncu sol bek olarak görev yapıyor. Adana Demirspor’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Batuhan İşçiler, mavi lacivertli kulüple 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımla sözleşmesi sona eren ve adı Süper Lig takımları ile anılan Batuhan İşçiler’in yeniden yuvada kalmasını sağladıklarını belirterek, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. İşçiler de tekrar Adana Demirspor forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Başkan Sancak’a teşekkür etti. Bu arada Adana Demirspor, Eski Teknik Direktör Mustafa Uğur ile karşılıklı anlaşıp yollarını ayırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.