Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Kardeşi Soner Halisdemir’den Vali Demirtaş’a Ziyaret

GÜNDEM 26.07.2018 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1759+ kez okundu.
 

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Kardeşi Soner Halisdemir’den Vali Demirtaş’a Ziyaret

  Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ)15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminde, Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurmasının ardından şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.   Kabulden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür eden Soner Halisdemir, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in sadece kendilerinin değil, milletin bir evladı olduğunu vurguladı.   Vali Mahmut Demirtaş ise, “Soner Halisdemir’in ziyaretinden büyük onur duyduğunu belirterek, kardeşimiz Soner Halisdemir’e bir kez daha başsağlığı dilerken, milletimizin gönlünde çok ulvi bir yere sahip olan Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi.   Ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş ile Soner Halisdemir’in karşılıklı sohbetiyle son buldu.

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ)15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminde, Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurmasının ardından şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Kabulden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür eden Soner Halisdemir, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in sadece kendilerinin değil, milletin bir evladı olduğunu vurguladı.

 

Vali Mahmut Demirtaş ise, “Soner Halisdemir’in ziyaretinden büyük onur duyduğunu belirterek, kardeşimiz Soner Halisdemir’e bir kez daha başsağlığı dilerken, milletimizin gönlünde çok ulvi bir yere sahip olan Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi.

 

Ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş ile Soner Halisdemir’in karşılıklı sohbetiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.